Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De planerar och Allah är den bäste av planerare

Det som de gjorde mot Irak och Syrien var en mycket bra plan, den har kostat hundratusentals liv, fördrivit miljoner och ändrat Mellanösterns karta, anser de. De planerade och planerare. Idag läste jag hur en minister i Englands regering, menade att man måste beväpna Peshmergas och Barzani, och stödja deras önskan om en egen stat ”för gränserna måste dras om igen”…Visst ni skapade dessa kartor, ni svek Mellanösterns araber, kurder och turkar, och nu ska ni rita om dessa kartor, allt för att ni och era lydiga slavar, ska lyda och följa era planer.

Men folk glömmer, alla planer har vänts emot dem som planerade ont. Så de beväpnar Barzanis män, visst. De redan erkänner att de ska ge dem en stat, som de själva får utropa och välja karta på, såsom de gjorde med IsraHell. Så de vill skapa ett nytt Palestina, där folk dör och dödar för att någon i London och i Irbil bestämt att de vill rita om kartan. Ingen fara. För muslimer i Mellanöstern glömmer så lätt och går med på allt som folk planerare..Not.

Jag anser att de kartor kurderna hade i Irak innan kaoset började, de gärna får behålla, men allt utöver det är stöld, girighet och provokation och jag hoppas att Irak och dess grannländer, sätter ned foten mot IsraHells slavar i Irbil, som vill ha en egen stat på andras döda kroppar…

När Irak behövde flyget de hade beställt av USA så vägrade Obama, den apan tror att ett svagt Irak är ett bra Irak att leka med. Men ingen fara. Allt har sin tid och Irak fann bättre vänner i form av Ryssland som på en vecka levererade flyg till oss.

När Barzani tittade på ISIS och skrattade åt att de mördade tiotusentals shiamuslimer, så drömde han inte om att han skulle få äta upp det. När hans män flydde och lämnade de civila bakom sig, då tänkte han inte på att han och hans anhängare brukade skratta åt Iraks arme, som flydde.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *