Press "Enter" to skip to content

Förräderiet kallat Irak

Talade nyss med mina släktingar, visade sig att flera av mina kusiner hade följt Marjas ord och valt att gå till att frivilligt ställa upp för att försvara det mot dess yttre fiender. Plötsligt skickades flera av dem som skulle iväg för att träna, iväg till fronten i Falluja, och blev sålda av våra ”egna”. Det ledde till att de kom under tung skottlossning, och ledde till att de till slut togs tillbaka av armén och nu har de gett upp allt snack om Jihad mot ISIS.

Iraks fiender är inte bara de yttre krafterna, som tär i den, USA, IsraHell och Saudi, utan även de inre, Barzanis svekfulla kurder, shiitiska partier, som säljer folket för att få ett övertag mot sina fiender, och sist men inte minst de militärer som använder dessa unga mäns liv, som schackpjäsar.

Hur ska man kunna hitta en lösning på problemet, när du har så många fronter, så många fiender? USA kom gärna till kurdernas undsättning, efter att Barzani sålde Irak och sålde sina kurdiska undersåtar, men när shiiterna slaktades som får, så fanns inte ens en uns av stöd till Irak.

Gråt inte över Irak, för om alla dessa fiender vill oss ont, så är det för att man följer Ale Muhammeds väg…

 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *