Press "Enter" to skip to content

Robert Fisk – En analys om CNN och Sayyid Fadhallah

Washington used Saudi money to arrange a car bombing to assassinate Fadlallah in 1985. It missed Fadlallah. But it killed more than 80 innocent people. I do wonder what Ms Khosravi would have thought of that. No comment, I guess.

viaRobert Fisk: CNN was wrong about Ayatollah Fadlallah – Robert Fisk – Commentators – The Independent.

Den stora marja Sayyid Fadhallah, har nu varit död i 4 år, ändå fortsätter vissa typer, anhängare av lögnaren Yassir al Habib, spridit hat och propaganda mot honom. I denna artikel från 2010 så talar den kände reportern Robert Fisk om sina möten med Sayyid och om den storhet som han besatt.

En enkel man som var före sin tid och som spred shia islam med logik och kärlek. En reporter, vid namn Nasr, som hade jobbat på CNN i över 20 år, fick sparken, enbart för hon sa att hon hade stor respekt för Sayyid Fadhallah. Samme man som CIA försökte mörda flera gånger. Det gick inte hem och man tystade ner damen genom att sparka henne. För övrigt var hon kristen libanes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *