Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Barzani – Den kurdiska råttan

Barzani: We won’t let Iraq gov’t control oil-rich Kirkuk.

 

I dagar har jag nu samlat bevis, källor och information om Barzani, ”kurdistans” diktator. Denna man har gång på gång svikit andra kurder, mördat andra kurder och fängslat oliktänkande. Han var rätt bra vän med Saddam, när det gällde att bekämpa Talabani, nu när Talabani är döende sen några år, har denna fjant, börjat leka tuff. Det jag kommit fram till och är rätt säker på är att ISIS, kom och anföll Irak pga kurderans önskan att behålla ett svagt Irak, så de kan roffa åt sig norra delarna av landet och utropa sin stat.

De sålde olja till IsraHell, Olja som enbart tillhör Irak och enbart får säljas av Irak. De hånar araberna på sina hemsidor och är glada åt att visa den sionistiska israeliska flaggan, men de glömmer, idag vinner du, imorgon vinner jag. Det kommer en tid, då Irak inte är svagt och det kommer en tid, då vänskap med IsraHell inte är värd något.

Det man ska betänka är:

1. Hur kan kurderna så snabbt flytta in i städer som Kirkuk? När man studerat lite militär och logistik, så inser man att en arme inte kan flyttas fram hux flux utan man måste ha planer, och material till detta, just när ISIS tog över Mosul, pga förrädare, som flyttade helt plötsligt till kurdiska Irak, så tar kurderna över. Så vem betalade förrädarna?

2. Hur kan det komma sig att kurderna inte slåss mot ISIS? De ser på varandra, de har några yttre skärmyttslingar men det är allt, inget riktigt krigande utan det är shia turkmener och shia soldater som dör på slagfältet eller får sina halsar avskurna.

3. Tror Barzani och hans rasistiska kurder, verkligen att omvärlden, och då talar vi inte om väst utan Iran, Turkiet, Irak och Syrien, kommer tillåta en stat som vill roffa åt sig av deras områden?

4. Minoriteterna i Kirkuk har redan sagt att de inte kommer godkänna kurdernas terrorstyre.

 

52 kommentarer

  1. robban 05 september 2014

    Jag visste inte araber kunde prata med dijur. Det bevisar endast att de är av samma ras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *