Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Wahabi propaganda mot shias på FB

Folk brukar ifrågasätta, varför jag tar upp shia sunni konflikten eller varför jag varnar för wahabismen, men samma personer stödjer helhjärtat att vi shias kallas för kuffar, otrogna på nätet.

En person hade tagit ett foto på några självmordsbombare, som stod och bad på ett torg i Malmö. Plötsligt hade en av de spionera vi har i vår grupp, tagit screenshot och anmält detta till ägarna av diverse wahabi grupper. Tog inte lång tid, då stormades min grupp av 10 tal wahabis, och vissa skrev till mig, alla de ville skapa kaos så klart. Vissa talade ”snällt” och talade om gemenskap och syskonskap..och vi shias såg ut som monster, som tog ett foto och där skrattade vissa åt att de bad med skor på.

Men Allah är rättvis. Dagen efter, så fick vi dessa bilder:

kafir 1 kafir 2 kuffar

Så plötsligt, skrev de att vi var kuffar, och samma personer, som hade klagat på shiiterna och hävdat att vi var syskon och att vi dummade oss mot dem, kom nu ut och visade sitt rätta jag, då man såg att de gillade dessa inlägg där man kallade shiiterna för kuffar, otrogna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *