Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bannad av FB

Idag körde jag ett ärende kom tillbaka för att se att båda två av mina Facebook konton, var blockerade. Anledningen är dessa två bilder, ett på det ena kontot och det andra på det andra kontot. Så brottet är att jag hade bilder på Sayyid Nasrallah, för det straffas jag med 12 timmars blockering. Medan vi i dagar försökt stänga ner en sida som är hatisk mot islam och muslimer, och inte fått resultat, blir jag blockad för dessa oskyldiga bilder och kan inte posta eller svara på nån på facebook

Uppdate: Flera av mina bilder togs bort och alla har med Sayyid Nasrallah att göra. Nåt svin eller några svin är det nog, har gjort det till en agenda att anmäla alla mina bilder, och ni ser ju hur farliga de är för Facebook. Detta skrev jag till dem, även då jag vet att det inte kommer göra nåt, så vill jag göra min del:

Ni verkar ha blockat mig och tagit bort några bilder från min facebook, jag vet att ni inte bryr er om nån enstaka medlems klagomål, men om någon läser det här så finner jag det skrattretande och lågt av er att ta bort bilder, som inte är stötande ett dugg. De bilder som togs bort och som jag anmälts för handlar om en politisk ledare för ett parti i Libanon. Att man har bilder på hitler, rasistiska bilder mot muslimer, att man hetsar mot muslimer, det finns det gott om på facebook, men när man har bilder på en ledare, som inte hotar, inte har vapen på sig eller på något annat sätt kan skada någon, så blockar ni mig och tar bort bilderna?

 

Facebook facebook 2

Nu har jag blockats för 12 timmar till pga detta foto:
Facebook

facebook 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *