Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Barn och familjer sätts i arrest – för att omskolas till den rätta tron

Malaysia arresting Shiite families, infants, instead of finding plane | Communities Digital News – New.

En makaber händelse, där barnfamiljer, fördes iväg under natten, till arresten i Malaysia, för att omskolas så de ska börja tillhöra den ”rätta” tron. Man menar i Malaysia, att shiaislam är en fara och att den inte får utövas i Malaysia.

Barnen sågs på bilderna, ligga på det kalla golvet. Deras brott var att de alla hade firat Profetens barnbarn, Zaynab, begraven i Syrien. Den dagen inföll hennes födelsedag. Vilke fara utgör firandet av hennes födelsedag?

Tystnaden för dessa brott, är beklämmande.

Det här är priset för att ha älskat Allah och Profetens heliga familj.

Malaysian propagandists immediately responded on Reddit, defending the government’s arrest of individuals they acknowledge to be innocent of any crime. One user wrote “In Malaysia, Shia is considered deviant […] You also not allowed to form a group to practice your faith. Yes we are stern in protecting our faith and our children faith and to keep it pure from innovation. Regarding Allah words, it was the right move, because there were underground movement to spread confusion among muslim youth in the country.”

When questioned about the morality of the behavior of the Malaysian government, the same user replied with a horrific account of conditions in Malaysia: “They were not oppressed, most probably they would end up in rehabilitation center to correct their faith. Rehabilitation center is not a prison and people there are treated with respect.”

Read more at http://www.commdiginews.com/world-news/malaysian-government-turns-focus-away-from-missing-airplane-to-arrest-infants-12054/#qMpG57w5z2o3LKTi.99

Malaysian propagandists immediately responded on Reddit, defending the government’s arrest of individuals they acknowledge to be innocent of any crime. One user wrote “In Malaysia, Shia is considered deviant […] You also not allowed to form a group to practice your faith. Yes we are stern in protecting our faith and our children faith and to keep it pure from innovation. Regarding Allah words, it was the right move, because there were underground movement to spread confusion among muslim youth in the country.”

When questioned about the morality of the behavior of the Malaysian government, the same user replied with a horrific account of conditions in Malaysia: “They were not oppressed, most probably they would end up in rehabilitation center to correct their faith. Rehabilitation center is not a prison and people there are treated with respect.”

Read more at http://www.commdiginews.com/world-news/malaysian-government-turns-focus-away-from-missing-airplane-to-arrest-infants-12054/#qMpG57w5z2o3LKTi.99

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *