Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Egypten – Ena dagen är du ett lejon andra dagen en råtta?

Egyptian preacher denounces Muslim Brotherhood after his capture – Alarabiya.net English | Front Page.

Hijazi, en ökänd islamist hos Muslimska brödraskapet, som brukade hota motståndare med att knäcka nacken på dem, har nu äntligen tillfångatagits, och där spelar han oskyldig, snäll och fredlig. Han skapade en milis, som skulle bekämpa motståndarna till hans terroristvänner. På tv, brukade han hävda att Shias inte är muslimer, och gjorde oss till monster, och nu? Nu vågar han inte ens stå för sina synder och visar den mentalitet som många av dessa storkäftade terroristälskare har, feghet och flykt.

När han kallar shias för icke muslimer

Och nu


Han försökte fly mot Libyen men tillfångatogs vid gränsen av egyptisk polis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *