Press "Enter" to skip to content

9 Comments

 1. Shamati
  Shamati 06 augusti 2013

  Varför tycker du att han är en rasist? Jag tycker han har rätt i det mesta och jag har aldrig hört honom påstå att någon annan etnicitet är ”sämre” än den brittiska etniciteten. Däremot anser han vad jag har förstått att Storbritannien främst bör vara britternas hemland och att brittisk kultur skall bevaras och endast ändras om så sker naturligt av folket själv.. Kan hålla med om att verkar lite isolationistisk men tycker han har en poäng i mycket av vad han säger.
  T.ex. anser han ju också att palestinierna har rätt till sitt folks självbestämmande över sitt av sina föfäders ärvda hemland, vilket även innebär kulturellt självbestämmande. Mänskligheten skall inte standardiseras imho 🙂
  Jag är orolig för att europeiska politiker inte riktigt förstår hur skadligt salafism/wahabism är och att fler och fler icke-muslimer tror att de utgör normen inom världens muslimska befolkning. Vore jag boss hade jag satt undan skattepengar till att etablera utbildningar för imamer/sheikar inom sufism/shi’ism och gjort allt för att just muslimska andliga ledare från mer andligt orienterade islamiska inriktningar får synas så mycket som möjligt för den inneboende muslimska befolkningen!

  Gillar din blogg!!

 2. Bahlool
  Bahlool 06 augusti 2013

  Tack för ditt svar, vad jag förstått av hans politik från wikipedia:

  Griffin has frequently expressed views on Judaism, Islam and homosexuality. His comments on the Holocaust (which he once referred to as ”the Holohoax”[106]) made as an editor of The Rune demonstrate revisionism. He criticised Holocaust denier David Irving for admitting that up to four million Jews might have died in the Holocaust; he wrote ”True Revisionists will not be fooled by this new twist to the sorry tale of The Hoax of the Twentieth Century.”[107] In 1997, he told an undercover journalist that he had updated Richard Verrall’s booklet Did Six Million Really Die? and, in the same year, he wrote Who are the Mindbenders?, about a perceived domination of the media by Jewish figures.[31] Despite this, the BNP had a Jewish councillor, Patricia Richardson,[108] and spokesman Phil Edwards has stated that the party also has Jewish members.[109] The BNP has stated that it does not deny the Holocaust, and that ”Dredging up quotes from 10, 15, 20 years ago is really pathetic and, in a sense, rather fascist.”[110] In an interview with BNP deputy leader Simon Darby, Griffin claimed that the English Defence League was a ”Zionist false flag operation”, and added that the organisation is ”a neo-con operation”. He also claimed that the EDL’s activities are an attempt to provoke civil war.[

 3. Shamati
  Shamati 09 augusti 2013

  Hej,
  Ok ja det är möjligt att han är rasist men ändå tror jag att en allians mellan BNP (och liknande nationalistpartier i Europa) och muslimer som är emot wahhabism vore det bästa sättet att kontra både den växande islamistiska extremismen i Europa och det växande islamhatet.
  Nick Griffin har även gjort en intressantpresentation på hur sionistiska intressen i USA och Israel kapitaliserar på britternas rädsla för islamistisk extremism för att vinna stöd för ”Israels sak”. Det som neo-konservativa vill är att Europas befolkning skall bli så anti-islam att de till slut stödjer Israels krig mot araberna och ockupation av Palestina. I denna video så presenterar han bevis på hur, var och vilka amerikanska vapenlobbyister, sionister och neo-konservativa som ger stora bidrag till EDL och varför de gör det.
  Hittills har ju inte Europas befolkning vänt sig emot muslimerna i mellanöstern till följd av invandring och terrordåd utan istället har européerna vänt sig emot Israel och stödjer palestiniernas sak, till sionisters förtret. Tacka Gud för det

  Har shiamuslimer i Sverige sina egna moskéer eller ber man tillsammans med sunni-majoriteten? Finns det shia sufi-ordrar i Sverige?

 4. Bahlool
  Bahlool 10 augusti 2013

  Problemet är ju att när man är klar med wahabiterna så vänder man sig mot alla muslimer. Jag är svensk muslim, jag vill inte bli utslängd härifrån för att jag har fel tro 😉

 5. Shamati
  Shamati 10 augusti 2013

  Det kommer aldrig hända, speciellt inte här i Sverige!
  Alltså BNP är ju extrema och deras idéer likaså, men jag menade mest att hur extrema BNP än är så är de inte lika farliga som EDL, Robert Spencer och Pamela Geller och liknande genuint islamhatande partier och personer som förklarar salafi/wahhabi islamism som om det innefattar alla förgreningar av Islam och stöds av diverse israelvänner och amerikanska vapenlobbyister eftersom deras slutmål är ett totalt krig mellan ”västvärlden” mot alla islamiska länder. Iom att media inte tar sitt ansvar och tillämpar lite undersökande journalistik på just wahhabit dogmer och pengakopplingen till gulfländerna så får ju EDL vatten på kvarnen och sympatier från folk som inte har tid eller lust att lära sig om islam när det väl händer något hemskt mord i islams namn som t.ex. mordet på soldaten i England.

 6. Mim
  Mim 04 september 2013

  Jag finner dig otroligt skum. Ena gången är du för religionsfrihet etc. Men du lägger alltid in saker emot salafiyon, är du rasist mot dom? ALLT är bra förutom dom?? du kan ju lägga in lite härliga brister shia har om du nu är rättvis. Jag har många i bagaget.

 7. Bahlool
  Bahlool 05 september 2013

  Hur kan jag vara rasist mot en rörelse, som kostat miljoner livet? Om du tror att du vet lika mkt om shia islam som jag om salafia, så tror jag du är ute och cyklar 😉

 8. Mim
  Mim 05 september 2013

  Jag var aktiv shia förr, så jag tror jag kan en hel del. Garanterat mycket mer om salafiya. Du blandar ihop salafiyon med khawarij, du borde kolla upp det. Sannerligen hade du blivit utskrattad om du talade med en sann salafi med den begränsade kunskapen du har om salafiya.

 9. Bahlool
  Bahlool 05 september 2013

  Roliga med er självmordsbombare är att alla ni varit shia och bytt tro 😉 Ni vet om att Taqqiya är förbjudet i er nasibi religion? Sannerligen har jag talat med salafia när du fortfarande var en sperm i din pappas testklar. Baba tala inte, du skämmer ut dig 😉 Du är inte bland dina khawarij vänner, utan nu talra du me den shia som i över 15 år diskuterat din nasibi religion. Håll dig till era självmordsplaneringar och håll dig borta, jag känner att jag tappar hjärnceller varje gång en nasibi dyker upp här 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *