Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

3 kommentarer

 1. E 14 juli 2013

  Svar på din kommentar: jag har bott hos min familj i ca 9 månader nu o bara träffat han några gånger. Jag vet inte varför jag ens träffat han. Du vet ”ah men det min man de kan va så”, man tänker så konstiga saker o blir typ van :s
  Men nu har jag bestämt att avsluta oss, inshaAllah.

  Svar på andra kommentaren: tyvärr har jag inte fb men ska nog skaffa det igen, isf så
  skickar jag mitt namn till dig 🙂

 2. R 30 juli 2013

  Det är just detta du borde syssla med Bahlool. Säker på att du skulle vara jätte duktig på att hålla sådana argumenterande tal. Vi är i behov av fler unga som Mehdi Hassan, någon som kan föra fram en bild av verkligheten, och sanningen till mänskligheten. Någon som verkligen kan stå på sig!

 3. Bahlool 31 juli 2013

  hahaha inshallah 😛 har jobbat med föreläsning på youtube i snart 1 år utan att publicera nåt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *