Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En syrisk soldats sista samtal

En soldat, tillfångatagen av dem i väst stödda, FSA, Fria Syriska Armén, får ett sista samtal innan de skär av honom halsen. Han vet om sitt öde, så han gör det som en muslim ska göra, ringa sina föräldrar och försöka blidka dem och be dem om förlåtelse. Han ringer dem, och istället för att be om nåd eller gråta, gråter jag..Över hans öde. Han ber om ursäkt om han inte varit tillräcklig som son.

I Islam, har vi regler för hur vi slaktar ett djur, djuret ska inte få lida i onödan, det ska inte se sina släktingar, det ska inte känna fruktan, det ska få mat och vatten..Här ser vi att våra kära FSA, behandlar en människa, sämre än ett djur. Han räds, och han ska sprida rädsla till sin släkt, men visar sitt sanna jag, en man, en soldat, en hjälte.

Må Gud visa honom barmhärtighet och hans familj styrka i att härda ut och ha tålamod.

Bli först att kommentera

  1. etttusenord 10 juli 2013

    Må Gud, den barmhärtige, allsmäktige, full av nåd, resa denna rättfärdige man ur jorden när imam al Asr (as) återkommer för att kräva vedergällning från dessa söner av Muawyiah (la) och Hind (la).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *