Press "Enter" to skip to content

Mor vem ska trösta dig nu?

As if poverty was not enough..as if persecution was not enough..as if the sorrows and griefs of life were not enough..in her old age, she has to see the dead corpse of her beloved son…Oh tears of the heart oh Tears of the eyes..Hay Haat man al Thilla…/Bahlool

Vem ska trösta dig nu..Vem ska vara din ögonsten nu..Vem ska vara där för dig nu..Vem ska ta hand om dig nu..Vem ska begrava dig nu…Vem ska be över din själ nu…Vem ska minnas dig nu..Vem ska sörja dig nu..

Mor du är nu ensam i denna värld..Sonen din har döden tagit..Och än en gång, skryter wahabiterna. Och en än en gång skrattar nasibiterna. Och än en gång, ger en shia sitt liv..Allt för att han älskade Ali och Fatima och sörjde Hassan och Hussaina..

Mor nu är du helt ensam i denna grymma värld…

En mamma, som sörjer sin döde son, en son som dog i en terrorattentat i Bagdad igår.

mor

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *