Press "Enter" to skip to content

Crazy Love – The story of Linda and Burton

Läser om Linda Riss, en kvinna som dog vid 75 års åldern i New York, hon gjorde sig känd för att ha varit ihop med Burton Pugach, mannen som hade hyrt folk att slänga lut i hennes ansikte, och förblinda henne.

Linda och Burton var kära i varandra, ett problem bara, han var gift, hon var ogift. Efter ett tag insåg hon att han inte tänkte lämna sin fru, så hon dumpade honom, då hyrde han in folket som förstörde hennes syn. Han satt inne för detta brott i 13 år, när han kom ut, så fortsatte han sina kärleksbetygelser, hon föll för det och gifte sig alltså med mannen som förblindade henne.

Konstig är denna värld…En verklig ding ding värld…

 

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *