Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Shia blod måste flyta

The War Against the Shia » Counterpunch: Tells the Facts, Names the Names.

Efter att den islamiska revolutionen i Iran, lyckades, så såg sig väst nödgade att bekämpa dem, och vart hittade de sina allierade om inte bland sunnistaterna och de sunniter som ville bli lurade av dessa makthavare.

I åratal har man nu sett en ökning av attacker mot shiamuslimer, attacker som kostat tiotusentals shiiter livet. När man i Bahrain demonstrerade för frihet och demokrati, så brydde väst sig inte om att offren fick sätta livet till i statens attacker mot demonstranterna. Demonstranterna var shiamuslimer. Samtidigt ser vi att man i västvärlden gärna stödjer Al Qaidah och andra grupperingar, för att dessa, med vapen i hand, slåss för demokrati och frihet, en demokrati som innebär fler massmord på icke sunniter, som tex i Syrien.

Shia blod måste flyta, för att USA ska fortsätta styra fåren i den muslimska världen. De enda som står i vägen för dem, är just shiiterna, under ledning av Iran, Hizbollah och Syrien.

Majoriteten av offren för terrorismen är shiiter, men även detta får inte komma fram, så på diverse wahabi sidor, läser man om stackars sunnis, som mördas av de hemska icke muslimska shiiterna. En ding din värld, där offren blivit till förövare..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *