Press "Enter" to skip to content

Ännu ett attentat i Pakistan

Många döda efter bombdåd i Pakistan | Nyheter | Aftonbladet.

Över 100, mestadels shiamuslimer, mördades när de var i en biljardhall. Som vanligt var proceduren att man sprängde upp sig själva och sedan när folk samlades för att hjälpa de skadade, briserade nästa bomb.

Tron att man kommer till paradiset när man mördar oskyldiga, är befängd, patetisk och pinsam. Även nu tog extrema sunniter, kallade Sipah Sahaba, skulden på sig. Dessa finansieras och är allierade med Al Qaidah, Talibanerna och Saudiarabien.

 

2 Comments

 1. mats
  mats 12 januari 2013

  ”profet” mohammed (hundarnas profet) var en terorist han åkte till israel och dödade judar sen gifte han sig med en liten flicka där och gjorde henne till muslim. då förstår man att israel är för snälla mot dom muslimerna som okuperar mark i israel. det är konstigt att dom inte dödade alla hundarna och om dom hade dödar ”profeten” hade det varit en fredligare värld.
  glöm imte att alla muslimer i europa är turister och snart ska dom åka hem. historien upprepar sig alltid och nu e det dax igen i europa.

 2. Bahlool
  Bahlool 12 januari 2013

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAOOAOAOHAOAOAHAHAH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *