Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

10 kommentarer

 1. Kalle 12 juli 2014

  Vet ej var Pedofil och Rasism gränsen går för dig men jag är gift och har barn med invandrare från Mexico och röstar på SD!

 2. Bahlool 12 juli 2014

  Det visar nivån på intelligens som SDs anhängare har…så du stödjer ett parti som är emot invandring..då är det bara att kicka ut ditt barn och din fru, för enligt Jimmy är de och kommer de, aldrig bli svenskar..

 3. Kalle 12 juli 2014

  Alla pengar som läggs på denna invandringspolitik skulle hjälpa fler flyktingar runt problemområdena, de pengar som flyktingar kostar svenska samhället skulle kunna ge så många fler mat och husrum, och vi skall prioritera de kvinnor och barn som verkligen behöver hjälp att komma till sverige!

 4. Bahlool 12 juli 2014

  Enkel fråga, ska din fru också ut ur landet? och din son? Vidare är det inte märkligt att SD vill dra ner på invandringen OCH dra ner på hjälpen till andra länder? Och jag som flyr från syriens krig och ISIS bomber, vart ska jag få hjälp menar du? Libanon har tagit emot mer än 1 miljon flyktingar bara från syrien och inte att glömma bort flyktingarna från palestina.., och du talar om 10 000 som kommer till Sverige…

 5. Kalle 12 juli 2014

  Men vart går gränsen för dig? Ska hela syriens befolkning flytta till sverige blir det bra?

 6. Bahlool 13 juli 2014

  Jag kan inte neka nån som behöver hjälp, har du i ditt hjärta möjilghet att säga nej till ett döende barn som ska fly bomber så är det din ensak det är just vår regering och väst som stödjer det som händer i de länderna och sedan säger ni vi ska inte hjälpa offren för vårt stöd till massmordet?

 7. Kalle 14 juli 2014

  Är med på ditt resonemang men ser man 20 år framåt hur kommer det se ut i Sverige då, det jag tycker är att EU skall ta ett gemensamt ansvar titta bara på norden http://www.exponerat.net/invandringsbombens-totala-katastrof-snart-ett-faktum/ och sen inte ge bort mer pengar än som behövs för att hjälpa till, kanske det är bra om 20 år i syrien och då åker ni alla hem med pengar som ni förhoppningsvis tjänat ihop själva men stora bidragskapital tas med hem som skattebetalare i Sverige skulle kunnat få i pension, EU måste ta ett gemensamt ansvar jag är inte rasist jag har en fru från Mexico som jag träffade i Chile och med henne ett barn hon berättade om en bok hon läst Mexico sa stopp till tror det var chilenare för landet klarade inte av att ta emot fler, som sagt så e jag med på dina känslor men vi måste tänka logiskt, politiska partierna idag är rädda för att göra nåt dom får då en rasist stämpel på sig, tänk mer långsiktigt och inte bara 2år framåt, Vad röstade Sverigedomokraterna på förut jag röstade till exempel på moderaterna jag har aldrig röstat på SD men politiken i EU gör så att man känner man kanske måste göra det, vad kommer dom som idag röstar på SD rösta på om inte dom fanns? Förstår dig men alla måste ta gemensamt ansvar!

 8. Bahlool 14 juli 2014

  Jag håller med dig man kan inte ta emot hur många som helst, jag är själv emot anhöriginvandring tex. Då har du plötsligt 100 personer när en enda person var i behov av hjälp.

  Men vi måste hitta en lösning på hur vi kan få folk att leva och överleva en sak är att inte villja ha dem men man måste väl ha en vilja att verkligen hjälpa inte som man gjort och gör, dra ner på biståndet? Jag samlar pengar på facebook i min shia grupp och det hjälper många familjer tänk dig om västs pengar användes rätt. Sen anser jag att man tex inte ska ha permanent uppehållstillstånd hux flux, och sverige är för snälla mot många som inte förtjänar vara här….

 9. Kalle 14 juli 2014

  Tycker att du verkar ha bra förslag och tankar skulle vara bra om regeringen tänker som oss också. Jag får se vilket parti jag röstar på i valet!

 10. Bahlool 15 juli 2014

  jag är nog som dig jag finner fel hos alla dessa partier alla suger lol men man får välja det som är minst ont av dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *