Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hatet som pyr

Jag har en tendens att gå till olika sidor och grupper och där ser jag vilket hat som pyr och spys ut mot shiiterna. Ett hat utan dess like. Idag i en grupp för konvertiter, klagade folk för att en sunni tjej, hade drömt en dröm och sedan valt shia islam som den väg i livet hon ville följa. Personerna som spydde hatet, skrev att hon var hatisk att shia var icke muslimer, att shiiterna var hatiska, att de skulle hamna i helvetet.

Samma personer hade en radiostation, där de talade om kärlek i islam och om hur trevlig  kärleken i islam är. De gjorde dawa, men just deras ord och deras handlingar fick denna dam att ta mera avstånd från deras version av islam. Här kommer lite från en Pro Syrien grup, eller rättare sagt, pro FSA och pro rebeller i Syrien grupp.

bilad al sham 1 bilad al sham 2 bilad al sham 3 bilad al sham 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *