Press "Enter" to skip to content

Kvinnor är lika slampiga som män

Kvinnor är lika slampiga som män

I city, får jag läsa om en undersökning som Region Skåne utfört, där man undersökt unga skåningars sexualmönster. I undersökningen framkommer ett antal socionomer, som alla är glada över att kvinnorna har frigjort sex, med flera olika partner utan att ha känslor för dem eller ens känna sina partner.

Enligt undersökningen har män och kvinnor lika många sexpartners, i snitt 3 stycken det senaste året.
Lika många svarar även att de haft sex med någon de inte känner.

“Det är positivt att kvinnor fått större möjlighet. Samhället har länge varit väldigt ojämnställt i de här frågorna, säger socionomen Ida Hall på Region Skåne.”

Så lyder citatet från City. Så här har vi en dam, som tycker det är bra att man byter partner, har frigjort sex, inte känner sin partner eller har känslor för sex partnern.

Samma dam leder ett projekt, som ska leda till att fler använder kondom, för nu har fler börjat smittas av klamydia, gonorré och HIV.

I en undersökning gjord av en sociolog vid namn Veronika Halvarsson, så framkommer det att drygt hälften av männen och kvinnorna, haft en KK – Relation senaste året. Alltså sex med personer de känner – men inte är kära i. De kan också ha flera paralella sexuella kontakter eller att de överlappar varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *