Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fruktan för kärnvapen leder till förbud mot tevekanaler?

EU inför nya sanktioner mot Iran – DN.SE.

EU, Nobelpristagaren för året 2012, leder kampen mot spridningen av kärnvapen. Man har tagit till den mäktiga släggan att förbjuda Iran från att sända sina program över Europa. I nya sanktioner mot Iran, har man förbjudit sändningarna av kanaler på sateliten Eutelsat.

Iran har sedan många år forskat i kärnkraft – något som oroar väst och särskilt Israel, som verkar styra USA och EU dit de vill. Att Israel har kärnvapen, något som bevisats på 1980 – talet, verkar inte spela så stor roll, men att Iran forskar i kärnkraft, för att täcka sitt stora energibehov – det är farligt.

Frågan jag ställer mig är om det inte är så att man ogillar att Iran visar sin version av bråket med hjälp av sina tevekanaler? Kan det vara så att man föredrar att sprida sin sanning om Iran, utan att den anklagade har möjlighet att försvara sig?

Allah säger att de planerar och  Allah är den bäste av planerare – så EU planera men i slutändan kommer man inte kunna tysta sanningen. Idag märker jag av många okunniga svenskar, som tror på allt som sprids i media, om Iran, men till slut kommer sanningen fram.

 

3 kommentarer

 1. zulqarnain 18 oktober 2012

  Detta kallas för västerländsk yttrande frihet!
  De vill inte att folk ska sprida sin syn på det hela eftersom sanningen är med Iran!

 2. Bahlool 18 oktober 2012

  Så sant, yttrandefrihet my ass…

 3. Muwali Al-Qa'im 21 oktober 2012

  När Haqq yttras börjar dess fiender visa deras sanna färger. Det första dem försöker göra är att förvränga sanningen. Går inte det så försöker dem dölja den. Om det inte heller funkar så försöker dem med alla medel att hindra folket från att se sanningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *