Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Judar hetsar mot islam och muslimerna

Kontroversiell filmskapare: Islam är en cancersvulst – DN.SE.

Än en gång hetsar judar, med judiska pengar, mot islam och muslimerna. Man har nu gjort en film, med hjälp av judiska finansiärer, som svartmålar Profeten Muhammed saw, och muslimerna. Nidbilden av Profeten är så hemsk att det lett till attacker mot USAs ambassader i Libyen och Kairo.

Regissören har nu gömt sig och menar gång på gång i olika intervjuer, att islam är en cancersvulst. Hade man gjort en film om judar och Israel, då hade man nog för länge sedan omhändertagits av någon säkerhetsstjänst.

Hollywood är känt för att sprida hat och fördomar mot islam och muslimer, och den här filmen är inget undantag.

2 kommentarer

  1. thaumiel 23 september 2012

    Fast var det inte en egyptisk kopt som ligger bakom den här filmen?

  2. Bahlool 23 september 2012

    Första rapporterna sa jude, sedan har de inte klarat ut om judiska grupper betalat eller ej för den här filmen. Vidare är Geller judinna (hon som nu hyrt reklam på bussar för att främja mera hat mot muslimer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.