Press "Enter" to skip to content

Hur media ljuger om Syrien

People’s Daily Online — Syrian people demonstrate to support Assad.

På ena fotografiet ser man tiotusentals anhängare till Bashar al Assad, Syriens president, från 2005. Där massorna visar sitt stöd och sin kärlek för sin president. Några år senare, väst planerar att få bort Irans närmaste allierade, så de startar uppror och terrorattacker i landet, samtidigt går man i västlig media till storkrig mot Syrien. Då kommer man på det geniala draget att ta fotot från 2005 och redigera det lite, och voila, massorna som stödde Bashar al Assad år 2005, är nu plötsligt fiender till Bashar, 2012.


Demonstranter 2005 – som visar sitt stöd för Bashar al Assad


Bilden idag – där Bashars anhängare plötsligt blivit fiender – allt med hjälp av lite retuschering.

Israel anklagar som vanligt Iran för allt i världen, men glömmer att de själva står bakom virusattacker, hot och stöd till terrorister i Iran och i Syrien. Det är en märklig värld där västvärlden gång på gång visar sådan hyckleri, där man stödjer terrorismen och samtidigt säger sig bekämpa terrorismen.

 

 

 

2 Comments

  1. Zulqarnain
    Zulqarnain 08 september 2012

    intressant och få veta var du har fått den sista bilden, vill veta vilken tidning som leker med sanningen

  2. Bahlool
    Bahlool 08 september 2012

    hade ju en bild där en tysk tidning visade en man med sin niqab beslöjade kvinna som var runt ruinerna och att de flydde från bashar..men viade sig vara fotoshop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *