Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vad anser shiiterna om Aisha och andra fruar?

Yassir al Habib och hans gäng sprider en massa myter och skit om inte bara shia personligheter och marjas och män som Nasrallah och Fadhallah men de går även ut och häcklar kvinnor som Aisha, Profetens saw, fru. Vi som shias har inte höga tankar om henne då hon stred mot sin tids Imam, men det Yassir al Habibi gör, är att svära åt henne.

 

Mitt inlägg på fb för försvar av Aishas heder och till trots mot Yassir al Habibi

Vi hör nu ofta från mkt rika personer, personer som plötsligt klarar av att leva i palats i England, som har råd med stora tevekanaler och hemsidor, om en version av shia islam, som är främmande för mig.

Dessa ”män” talar om saker, som övergår deras förnuft och övergår deras utbildning och övergår deras förståelse.
De sitter och sprider hat och fitna, och sprider hat mot shias och mot shia lärda och shia länder.

De sitter i sina palats och hotar och svär åt män som Khomeini, Khameini, Fadhallah och Khameini.
Några hundra år sedan, levde våra Imamer. De svor inte, de höll sig till en nivå, som inte går att beskriva.

Fanns det någon som skadade Imam Ali a.s såsom Aisha gjorde? Hon bekämpade Imam Ali a.s hon red på en kamel och fick tiotusentals att gå in i döden för hennes hat.
Tror ni att Imamerna kallade henne hora, eller slampa eller nåt annat äckligt? Nej! De accepterade hennes brott och överlät det till Allah och historien.

När Imam Ali a.s tillfångatog Aisha, visade han henne största respekten och hon var ledaren för den fförsta fitna i islam. Hon hade splittrat muslimerna..han lät henne leva, respekterade hene och lät henne få beskydd hem till sitt hem. Hade Imam Ali a.s förlorat, tror ni att Aisha hade visat honom samma respekt? nej

Här ser ni, Imam Ali a.s och hans nivå och här ser ni Aishas och hennes nivå.

Så jämför det nu med Yassir al habib och vilken nivå han kör med? Skulle han vara en efterföljare till Imamerna? Han svär, besudlar, ljuger och angriper. Hans anhängare talar om sin kärlek för Ahlul Bayt, men kärleken för Ahlul Bayt innebär att man följer i deras fotspår..det betyder att man ska följa deras exempel. Om Imamerna inte svor åt Aisha, varför svär Yassir al Habib och hans anhängare?

Må Allah förbanna Ahlul Bayts fiender, om de kallar sig shia eller sunni, spelar ingen roll. Allah vet vilka de är.

De attackerade Fatima a.s hus, såg ni Fatima a.s kallade Umar eller Abu Bakr för bastardar?

Skulle ni tåla att er ledare, skulle använda såna ord?
Hur kan vi tåla att män som Yassir al Habib och hans anhängare kallar sig för shias?

Nasrallah gav sin son i kriget mot sionisterna..vart är Yassir al Habibs son? Vart är Yassir al Habibi? Nasrallah var mitt i smeten..hans familj var mitt i smeten..Khameini har förlorat sin ena hand till terrorister..och här har ni folk som har mage att angripa och håna och häckla dessa stora ledare.
När Yassir al Habib och hans anhängare tar till vapen och kämpar, kommer de inte kämpa mot israel eller USA utan mot shiiterna..

När en man svor och attackerade Imam al Hassan a.s, och en dag inte dök upp för sin dagliga angripa-al-hassan dag, så gick imamen hem till denne man
mannen blev förvånad och sa vad gör du här? Imamen a.s sa, du dök inte upp för att häckla mig, så jag tänkte se hur du hade det, om du behövde nåt…

Imamen svor inte åt honom, han kallade honom inte namn och han utnyttjade inte mannens svaghet.
Varför kalla sig shia, om vi inte följer Ahlul Bayts väg och sätt? Jag själv har och gör än idag fel där jag svär, men jag försöker med alla medel dra ner på det..för det är inte vad mina Imamer vill att jag ska göra.

Aisha friades av anklagelsen om otukt av Koranen självt, av Allah själv av Profeten saw, själv. Och här kommer en köpt kuwaitier, och säger att han vet bättre??????????????????????????????

Sayyid Fadhlallah höll på att dö, över 80 shias mördades i ett terrordåd på 80 talet, där CIA och Saudi låg bakom..och här kommer folk som älskar Yassir al Habibi och menar att Fadhallah är kafir..en förrädare..en som lämnat islam. De tom svär åt hans döde mor..vad har hans mor med saken att göra? Har inte vi alla mödrar? Vill vi höra att våra mödrar är horor? Ni kan se det inlägget där en ”shia” svär åt olika lärdas mödrar, för att han följer YAssir al Habibi..och han säger sig älska Ahlu Bayt lol…bilden finns ibland mina bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.