Press "Enter" to skip to content

Oärlig wahabi anklagar kristen tjej – blir nu själv häktad

BBC News – Pakistan ‘Koran plot’ imam remanded in blasphemy case.

I några veckor har jag hört om en liten kristen flicka, med inlärningssvårigheter, som i sitt hemland Pakistan, blivit anklagad för att häda mot Koranen. Man menade att hon hade bränt Koranen och därmed brutit mot Pakistans hårda hädelselagar.

Nu kommer det fram att flickan varit oskyldig och att den person som varit bakom bränningen av Koranen är en wahabi imam, som ville skapa hat och fitna (osämja) mot kristna så man kunde fördriva dem.

Kristna är nästan lika illa ute i Pakistan som shiiterna, och har ofta sett sig som måltavla för fanatiska wahabiters attacker. Jag hoppas att staten för en gångs skull dömer rätt och låser en idioten och slänger bort nyckeln. Kristna har flytt området, då de varit rädda att pöbeln, som samlats i veckor nu, skulle ta ut sin ilska över dem.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *