Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

313 shias mördade i Pakistan sedan Januari

300 Shias killed in attacks: study | DAWN.COM.

I Pakistan har man mördat shia muslimer i årtionden – nu har man sammanställt siffrorna för årets slakt – 313 mördade shiamuslimer från januari till augusti 2012.

Om man inte mördar läkare och advokater, på väg till jobbet eller hemmet, så brukar man stoppa bussar, leta fram shiamuslimerna genom namnen, amuletter, ringar eller genom förräderi och skjuter eller skär av dem halsen framför alla andra.

Staten ser på, då den själv är infesterad av salafiterna/wahabiterna. De lugna sunniterna håller på att förlora mark till Deobandi sunnis, som är nära besläktade med wahabiterna och som vill utrota de runt 25% av befolkningen som tillhör shia islam.

När ska vi säga, nog är nog?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *