Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Syrien och förstörelsen av Ahlul Bayts gravar

Hatar föreläsaren här, en känd bråkstake vid namn Yassir al Habib (hans anhängare har gjort det till sport att sprida lögner om mig och att hota mig till livet) men här talar han om en nyhet som spridits bland shiiterna och deras nyhetsmedier. Att wahabiterna uppmanat terroristerna i Syrien att spränga gravarna till tex Sayyida Zainab och Ruqqaya.

 

3 kommentarer

  1. bashar 28 juli 2012

    Har du videon där detta uppmanats? Jag har väldigt svårt för den här lögnhalsen.

  2. Bahlool 28 juli 2012

    jag avskyr honom också men har inte sett film utan bara länkar om nyheten då och då men med mkt få nyheter.

  3. Ihsan Magman 13 augusti 2012

    Det e sant. Terrorister har uppmanat det. De har oxå hotat med att slakta de som samarbetar med shia muslimer. I wahabi världen är det bara israel o usa man ska samarbeta med. Lak eri bhek religion de följer. Hellre budist än den slaktar religionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *