Press "Enter" to skip to content

Syrien – Än en gång mördas shia lärda

Syrian Shia Cleric Sayyed Abdul Quddous Jebara Martyred.

Än en gång mördas shia lärda i Syrien och än en gång stärks mitt stöd till regeringen. Hur kan jag stödja ett uppror, vars medlemmar redan nu, rensar ut bland shia muslimerna. Om wahabiterna tar över, kommer inte enbart våra shia lärda att mördas utan hela den shiitiska minoriteten.

Vart är alla svenska tidningar och nyhetskanaler som menar att upproret är fredligt, legitimt och utan några som helst sekteristiska förtecken? Offret är det tredje kända fallet av en lärd i Syrien, som mördas.

Kriget mot shiiterna pågår i Malaysia, där man kan vara kristen, jude och hindu men inte shia. Kriget pågår i Bahrain, där shiamajoriteten mördas dagligen. Kriget pågår i Irak, där man dagligen mördar shia muslimer och gjort i åratal. Kriget pågår i Pakistan och Afghanistan, där det inte går en vecka utan att en shia muslim mördas.

Sen sprider dessa wahabiter myten att det är sunniterna som är under hot och anfall. Myter som de dumma och ignoranta i den muslimska världen gärna går på.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *