Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rasismen i Sverige

Gick in på sidan, nej tack till moské, en sida driven av nazister inte SD anhängare utan ett snäpp värre…Ett av inläggen jag hittade var det här, och betänk, att många där är vanliga helyllesvenskar, som inte hyllar Hitler, men som stödjer våldet och hatet mot muslimer:

 

6 kommentarer

 1. Isaac 22 juni 2012

  Muslimer är ingen ras eller etnicitet, därför kan man inte vara rasistisk mot dem. Muslimer är bara människor där det enda de har gemensamt är tron på Islam.
  Så varför säger du då ”Rasism i Sverige”?
  Skulle passa bättre med: Hat i Sverige.

 2. Bahlool 22 juni 2012

  För att man för det mesta märker att när man talar illa om muslimer, så är det för att de är araber/iranier/kurder. Man menar att mellanöstern är muslimskt och att det är de som är representativa för tron. Vidare är judar ett folk och medlemmar av en religion.

 3. Rupert Schweinsteiger 24 juni 2012

  The time is five minutes to twelve when it comes to islam and the klock is ticking
  .
  Säger det ganska bra. radikalisering, extremare förhållningssätt, ideologisk fixering, fundamentalistiska tankegångar. Allt detta gör dagens muslim till en person så olikt den muslimen som bodde i Sverige för 25-30 år sedan. krav och rop om rättigheter, aldrig se skyldigheter och varför särbehandlas. Svara gärna på detta och jag lovar jag ska lyssna och ta åt mig av det någon säger. RS

 4. Bahlool 24 juni 2012

  Rupert du utgår ifrån att alla muslimer är likadana. Islam har olika former och grupperingar. Jag har inget annat pass än ett svenskt. Klart jag ropar på mina rättigheter, gör inte du det som svensk? Eller menar du att alla kan ropa på rättigheterna som lagen säkerställer åt oss alla, men en muslim får inte göra det, för en muslim har inte den rätten? Skyldigheter? Jag betalar skatt, jag följer reglerna, jag står i kö osv..jag jobbar 7 dagar i veckan och för det mesta 14 h om dagen..nämn någon som gör det? Särbehandling på vilket sätt? Har vi krävt att vi ska särbehandlas för att vi är så speciella?

 5. Svenne Svensson 18 januari 2017

  Ni är ju ett jävla koloniserande pack ärligt talat. Se bara på brottsligheten i gruppen från mellanöstern, och inte minst sexualbrotten ni fört med er till VÅRT land.

  Du och övriga muslimer kan fan ta nästa bananbåt hem till öknen och era överbefolkade skitländer.

  Dra åt helvete Bahlool!

 6. Bahlool 23 januari 2017

  Intressant…så sexualbrott i form av pedofileri och barnvåldtäkter som white trash som dig, gjort sig kända för, är inget som fanns tidigare 😉 Och bananbåt till öknen? 😛 Du vet vart de första civilisationerna kom ifrån fram tills dina grottmänniskor till förfäder började invadera och bomba?
  Jag stannar här, så om du anser att Sverige är ett helvete, är din ensak 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *