Press "Enter" to skip to content

Saudisk prinsessa lämnar springnota på 55 miljoner – DN.SE

Men den resterande delen av notan på föga blygsamma 55 miljoner kronor tänkte hon smita ifrån mitt i natten med samtliga anställda och högar av bagage i släptåg. Personalen upptäckte givetvis vad som var på gång och larmade såväl polisen som kronofogden som genast började gå igenom prinsessans alla väskor.

Finns knappt nåt äckligare i världen än wahabiter eller sionister, här har vi ett praktexempel på vad som sker när man tillåter drägg, att få för mycket luft. Inte nog med att miljoner saudier lever i fattigdom, under förtryck och i ofrihet, nej deras ledare lever i sus och dus..Här gick en “prinsessa” och försökte lura hotellet hon bott på i månader, på över 50 miljoner. Hon var så smart att hon försökte fly med sitt bagage och 60 tal anställda, och hon var så smart att hon trodde hon skulle kunna göra det obemärkt..

 

viaSaudisk prinsessa lämnar springnota på 55 miljoner – DN.SE.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *