Press "Enter" to skip to content

Kurderna tränas av Israel och sionisterna

Några år sedan skrev jag om nyheten att sionisterna tränade kurderna i norra Irak, här kommer ett reportage med bevis, från BBC. Vad har kurderna för nytta av att tränas av Israel? varför vill Israel träna dem? Vem kommer de vända sina vapen emot? Det här är grogrunden till framtida konflikter.

 

13 Comments

 1. Jag ska nu inte dra alla araber över en kant, men denna terroristen Bahlool tvingar mig!
  Jag ska nu inte dra alla araber över en kant, men denna terroristen Bahlool tvingar mig! 03 oktober 2012

  hahaha, du är en misslyckad jävel som skriver än massa skit bakom skärmen men inte vågar vissa sig.
  Varför ska israelerna inte träna oss? Israel är bästa landet, starkaste och smartaste landet. Liksom de har de ju bevisat efter alla gånger de knullat upp alla arabiska länder. Och varför skulle israelerna inte samarbeta med oss kurder? vi kurder är mycket smartare och kunnigare än er araber ”kolla Kurdistan och kolla Iraq, de ända ni araber er bättre på är att spränga er själva och döda oskyldiga människor, kidnappa barn och halshugga dom.

  Det finns 21-22 arabiska länder, kolla var ni är? se de arabiska folket? ”dumma idioter”
  Tyvärr har ni även under de senaste året också förstört Islam!

  Så alla judar och kurders kuk i din, fru och din mammas skrynkliga fitta! länge leve KURDISTAN!
  Kurdistan är vår nu, ni irakier kan inte göra ett skit hahhahahahahah smaka på Saddams kuk nu!

 2. Bahlool
  Bahlool 03 oktober 2012

  Oj någon verkar ha blivit sur 😉 visa mig? Ser jag ut att vara rädd för sionistslavar 😉 snälla bara visa mig vad det står i ditt pass Kurdistan är vår nu HHAHAHAHAHAHA lär dig lite geografi

 3. Bahlool
  Bahlool 04 oktober 2012

  Du skrev nåt mera, rätt långt, hoppas det inte var till besvär, men jag läste inte det eller godkände det..tror inte du klarar av att formulera dig tillräckligt bra bland människor, så inte lönt att godkänna det…mkt text hehe

 4. Sami
  Sami 08 februari 2013

  Länge leve Israel och Kurdistan!!!! Israel är kurdernas enda vän i Mellanöstern

 5. savaism
  savaism 11 februari 2013

  Som kurd och muslim tycker jag att detta är ytterst beklagligt. Jag kan FÖRSTÅ varför kurderna går med på detta, åratals av förföljelse och förtryck har gjort sitt – får man en hjälpande hand så tackar man inte nej. Men för den sakens skull är det inte rätt. Dessutom tvivlar jag starkt på Israels så kallade välvilja, jag tvekar STARKT på att deras utsträckta hand är först och främst tänkt att ge kurder större självständighet. Självklart är det först och främst för deras egen vinning.

  Men det är många, politiker och vanliga människor som lever efter uttrycket ”en fiendes fiende är ens vän” Jag har personligen väldigt svårt för det. Saddam Hussein, trots hans blodtörstighet, älskades av väldigt många, just för att hans politik gynnade dem. Detta har jag aldrig förstått mig på, för att jag helt enkelt inte tillhörde den grupp som gynnades av hans politik. Men det har mindre betydelse då jag har samma inställning även när det gäller någonting som sägs gynna mig och mitt folk. Så Israel, tack, men nej tack.

 6. mirre
  mirre 12 mars 2013

  Salamu alaykum, Du Bahool jag tycker att det är fel av dig att försöka hitta fel hos andra folkgrupper när man själv begår det största felet, som muslim borde man skämmas över att det är judar som hjälper kurderna när det i själva verket borde vara muslimer som hjälper dem. Kurdernas största fiender är muslimer (tyvärr). Irak, Iran, Syrien och Turkiet, kom inte och börja snacka om broderskap, efter alla dessa år av förtryck som vi har lidit av. Du har aldrig och kommer aldrig att vara mer muslim än mig. Och att dra alla kurder över en och samma kam är ännu ett bevis på att du vill oss smutskasta kurder 🙂

 7. Bahlool
  Bahlool 12 mars 2013

  wsalam wal ra7ma, hellre vara ovän med kurderna eller muslimerna, eller araberna, än allierad med israel 😉

 8. Sami
  Sami 29 juni 2014

  Alltså detta är ett viktigt meddelande till alla kurder och resten av er andra också. Kurdernas självständighet är på frammarch. De enda som yttrat och erkänner detta är Israel som genom alla tiderhjälptkurder me militärt träning och annat. Va fan har smuts araber eller perser eller turkjävlarna liksom gjortkurderna förutom förtryck förnekelse av kurdisk identitet massakrar stöld och massa annat. Israel har till denna dag inte dödat en enda kurd. En kurd som fortfarande efter allt detta kallar sig muslim (ond arabisk smuts religion) och som stöttar smuts palestinier ( som hyllade Saddams folkmord på kurderna) istället för att stödja Heliga landet Israel är ingen riktig kurd. En riktig kurd som kan sin historia och som har vett i skallen stödjer Israel och IDF!!!’ Enda moderna nationen i MellanÖstern som stödjer oss kurder och som genom alla tider talat bra om oss. Vaddå israel kommer utnytja oss bla bla??? Hellre tar vi hjälp av Israel än allierar oss me nån jävla korrupt arabland som är så backwards i sitt tänkande att jag spottar på er religion och ee pedofil ’profet’!!!!

 9. Sami
  Sami 29 juni 2014

  Och du ’Bahlool’. din jävla fjolla me fjollnamn. vem fan heter bahlool liksom hahahah. du har så mkt avund för att den kurdiska nationen är den enda utvcklande nationen i Mellanöstern tillsammans me Israel att du skulle kunna explodera. Man känner hatet och avundet lysa igenom i dina texter. Snälla gör alla wn rhänst och bomba sönder dig.. det e ni smuts muslimer bra på!!! hahahha

 10. Sami
  Sami 29 juni 2014

  Om du e en man ska du publicera mina kommentar!! och ge svar på dom!!!

 11. biji kurdistan
  biji kurdistan 05 augusti 2014

  lak knulla era mammor va bryr ni er hoppas irak faller och kurdiska delen blir självständigt

 12. Bahlool
  Bahlool 05 augusti 2014

  Visar vilken nivå av intellekt och intelligens ni apor har, när enda som kommer ut ur era munna är knulla era mammor…apor förblir apor, även i denna ålder av modernitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *