Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nobelpristagare Gunter Grass fördömer Israel

NewsWires : euronews : the latest international news as video on demand.

Gunter Grass gjorde misstaget, att fördöma Israels kärnvapen och deras försök att starta krig mot Iran och plötsligt får han höra att han är en antisemit. Hans brott, att ifrågasätta varför Tyskland vill sälja fler vapen till Israel och till och med ta på sig delar av kostnaderna, i dikt form, har märkt honom som antisemit.

I Tyskland är ordet antisemit lika med dödsdömt, då man fortfarande lider av att man var det land där  Nazisterna kom till makten och denna arvssynd går inte att få bort. Vill du bli kändis i väst? Sluta kritisera Israel, håll med allt krigshetsande som väst kör med och hata islam och muslimerna, då blir du kändis, älskad och vördad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.