Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Utnyttjad mot Älskad

Medan en man höll på att polera sin bil, så tog hans fyra år gamla son upp en sten och rep några sidor på bilen. Mannen var så arg att han tog ungens hand och slog på det många många gånger, han insåg inte att han hade hållit i ett verktyg.

På sjukhuset var man tvungen att amputera ungens fingrar, eftersom benen var helt söndersmulade. När ungen tittade upp på sin far med de tårfyllda ögonen, så frågade barnet: ”Pappa, när växer mina fingrar fram igen?”

Mannen var så ledsen och så stum, att han inte kunde finna någon annan lösning än att gå tillbaka till sin bil och sparka på den gång efter gång. Han orkade inte längre sparka på den så han satte sig ner och såg vad barnet hade repad i lacken. Det stod några ord: ”Jag älskar dig pappa”. Nästa dag begick mannen självmord…

Ilska och kärlek har inga gränser; välj det senare för att få ett underbart och fulländat liv. Saker ska man använda/utnyttja och människor ska älskas. Dcck i dagens värld så är det tvärtom, man utnyttjar människor och älskar saker och ting.

Försök pränta in det, saker ska man utnyttja och använda medan man ska älska människorna.

Akta dina tankar..de blir till ord.

Akta dina ord, de blir till handlingar.

Akta dina handlingar, de blir till vanor.

Akta dina vanor, de blir till egenskaper.

Akta dina egenskaper, de blir till ditt öde.

Engelska innan jag översatte det:

Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny.

6 kommentarer

 1. Zeinab jaber 06 april 2012

  haha det vafr inte till dig, det var till alla ”peka finger tror vi är helgon gubbar” du är bahlool.

  Ps. vilken fin text bahlool 🙂 viktigt budskap i walla . Har tänkt på det mycket denna vecka, speciellt ord och sånt. Tänk att om jag säger usch hatar dig ellerf nåt sånt kan bli mina sista ord till någon jag bryr mig om.

 2. Omid 06 april 2012

  Marsh’Allah bror, må Allah belöna dig.
  Älskar denna blogg, lär mig alltid något nytt!

 3. Bahlool 06 april 2012

  tack ommid snälltavdig att säga så

 4. s 09 april 2012

  du skriver riktigt bra saker! gillar verkligen bloggen! keep it up

 5. Bahlool 09 april 2012

  tackar ödmjukast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *