Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rädda Barnen – Israel fängslar barn systematiskt

Rapport: Många palestinska barn traumatiserade – DN.SE.

Barn i det ockuperade Palestina fängslas systematiskt, torteras, och får men för livet, för att Israel vill skrämma palestinierna till att lyda. Enligt Rädda Barnen är det inget land i världen som gör så, förutom Israel.

Vart är ramaskriet? Vart är världens ilska och irritation?

 

4 kommentarer

 1. Rebecca Johansson 14 mars 2012

  Att ”fängsla barn systematiskt” är inte detsamma som att ställa ungdomar inför rätta. Palestina använder barn för att bekämpa Israel, och hoppas på att vinna opinion mot Israel när dessa barn ställd inför rätta.

 2. Oskar 14 mars 2012

  Var är föräldrarna? Inte i något annat land i världen uppmanar föräldrarna systematiskt sina barn att kasta sten på andra människor. Var är världens ilska och irritation över denna stenkastning och detta främlingsfientliga föräldraskap?

 3. Bahlool 14 mars 2012

  Alltså ni sionister och er propganda skrämmer mig, har ni verkligen ingen skam i kroppen? Ni utmålar människor, med lögner och påhitt, till värsta monstren. Så det är föräldrarnas fel att Israel begår brott mot mänskligheten, torterar, slår, fängslar och ockuperar? Så det är föräldrarnas fel att man får leva som djur, till den grad att tom judar i Israel protestarar mot behandlingen?
  Världen har börjat vakna, tiden då man spred skrämsel genom att kalla människor för antisemiter är över. Snart får vi nog se hur Israels brott, kommer besvaras.

 4. Rebecca och Oskar, är ni sionister kanske?
  Vaddå tvingar sina barn kasta sten? Det roligaste jag någonsin har hört hittils. Det är sionist propoganda som ni har gått på men man blir inte chockad!

  Ni verkar tycka det är helt ’okej’ att Israel skjuter ihjäl människor dagligen, ockuperar, låser in Palestinier, fängslar barn utan att de har begått något brott, snor palestiniers hus och tillhörigheter. det finns så mycket ont att säga om Israel och endå skyddar ni detta, säger mycket om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.