Press "Enter" to skip to content

Media och lögnerna

Makabert, sånt här ser jag filmer om – DAGLIGEN. Tänk er hur ofta man lurat oss, utan att vi får se lögnerna och vi fallit för dem? Det jag brukar tänka på, även då jag inte är någon större anhängare av Bashar al Asad, är att FN och väst talar om tusentals dödsfall, men att man inte har bevis för det, förutom det syriska motståndets egna uppgifter. Inget är alltså verifierat. Vart skulle vi godkänna sådant, där någon hävdar något och vi inte behöver kolla upp det?

På DN.se kan man läsa att islamister (wahabiter) nu börjat strömma in till Syrien, det makabra i sammanhanget är att Syrien brukade stödja desamma terroristerna genom att ge dem fri lejd in till Irak för att de ska skapa kaos där. What goes around comes around?

Denna skådis är involverat i ett flertal andra filmer..

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *