Press "Enter" to skip to content

Shiiter mördas i Pakistan – pga namnet

Många döda i attacker i Pakistan – DN.SE.

Shiitiska pilgrimar mördades i Pakistan, när deras buss stoppades och man kontrollerade deras papper. Massmorden på shia i Pakistan sker på daglig basis, men västlig media kan inte ens uppge motivet, som DN skriver: Motivet till attacken uppges vara okänt, ändå fick jag reda på motivet redan 2 timmar tidigare…

De som ligger bakom är de USA och Israel stödda Jundullah, som gjort sig ökända för att ha mördat shias i Iran. De kom till massmedias kännedom när de erkände att de trodde sig förhandla med CIA om attacker i Iran, när det i verkligheten var judiska Mossadagenter som hade kontaktat dem och erbjudit dem vapen och pengar.

De är åt det wahabitiska hållet.

 

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *