Press "Enter" to skip to content

21 Comments

 1. Fatimah
  Fatimah 20 februari 2012

  Är detta något som har med “Imam Ahmad Al Hasan” att göra? Och what’s up med hela imamgrejen?

 2. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2012

  Imam Ahmad al Hassan är en bedragare 😉

 3. Fatimah
  Fatimah 20 februari 2012

  Bra att höra! Har slösat två timmar av min pluggkväll på att researcha och diskutera med mina föräldrar som också är anti honom, men jävlar vilken ångest, alltså tänk så ÄR det någonting? Då är det rejält synd om en!

 4. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2012

  Är i grupper och diskuerar med hans anhängare de var chanslösa..på 5 dagar knäckte vi deras argument..om du vill lsa säg till mig addar dig till den gruppen

 5. F
  F 23 februari 2012

  Varför ska han vara bedragare vad försöker han få utav folket då, en person som har kommit med lärdomar som är från Gud som ingen människa kan lära sig. sen så är han inte ute efter ngt utom att samla de troende så att Gud ska låta hans far Imam Mahdi komma ut.

 6. Bahlool
  Bahlool 23 februari 2012

  Han säger att khums inte ska betalas till de lärda, bara till Ahlul Bayt, då han säger sig vara den 13 imamen och den förszte av 12 mehdis och ättling till Mehdin a.s, då är han berättigad till dessa pengar…
  Så du är anhängare till honom?

 7. Bahlool
  Bahlool 23 februari 2012

  Och hade du inte Sistani som marja? Om jag minns rätt så hade du det..han har förklarat i en fatwa att denna lögnare ska dödas..

 8. Rasul
  Rasul 24 februari 2012

  Salam 🙂

  Narrated to us Muhammad bin Ali bin Hatim Naufali alias Kermani: Narrated to us Abul Abbas Ahmad bin Isa Washsha Baghdadi: Narrated to us Ahmad bin Tahir [Qummi]: Narrated to us Muhammad bin Najr bin Sahl Shaibani: Informed us Ali bin Harith from Saeed bin Mansur Jaushini: Informed us Ahmad bin Ali Budaili: Informed us my father from Sadeer Sairafi that he said: Abi Abdullah (a.s.) said:

  “As for the disappearance of Isa (a.s.). The Jews and Christians formed unanimity that he has been killed; whereas Allah belied them in this verse:

  وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَكِن شُبِّه

  And they did not kill him nor did they crucify him, but it appeared to them so.1

  Likewise is the disappearance of the Qaim since one group denies it for its length – ranging from one misguided person who says, ‘He was never born’; to another who says, ‘He was born and he died’; to another who rejects faith by saying that our Eleventh was issueless; to another who deviates by saying, ‘This will increase to thirteen and upwards’, and another who sins against Allah, the Mighty and Sublime by saying, ‘The spirit of the Qaim speaks through the body of someone else’.”

  Notera:

  ——-> another who deviates by saying, ‘This will increase to thirteen and upwards’ <——–

  Kamal Al-Deen Volume 2, Chapter 33, page 31,32,33,34 & 35 Hadith Number 51 by Shaykh A-Saduq

  —-
  1 Surah Nisa 4:157
  [This is quote from a long hadith]

  EXPOSED

 9. Bahlool
  Bahlool 24 februari 2012

  wsalam ÄLSKAR DIG!!

 10. F
  F 26 februari 2012

  ja khomus tillhör ahlul bait men om du hade sökt på fakta kära broder så hade du fått reda på att han inte uppmanar ngn att betala ngt till honom. Om du då undrar vad han vill så är det att samla anhängare till imam Mahdi (ajal allahu farajah)
  Jag har aldrig haft sistani som marje3 o aldrig gillat honom jag hade ngn annan men nu följer ingen. Men något som kan bevisa vilken hycklare sistani själv är att han förbjuder muslimer att lyssna på imam ahmad el Hassan, Han uppmanar folk att sluta tänka och låta tänkandet åt honom han som inte ens kan ett ord arabiska. Om han eller vilken lärd som helst har rätt varför inte inta hans utmaning då och bevisa hans lögner en gång för alla ? Ja alhamdolilah så är jag en av hans anhängare. jag va som dig en gång i tiden ville bevisa vilken hycklare han va men Gud visade mig den rätta vägen det ska man tacka honom för.

 11. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  JAg har sökt fakta och jag insåg att han är en lögnare..bevisen som framfördes knäcktes av oss på mindre än 5 dagar..Kan sistani inte ett ord arabiska? Alltså vart får du sånt skit ifrån? Då frgar jag dig, din man är han också av hans anhängare?

 12. F
  F 26 februari 2012

  utifrån det du skriver så har du inte rätt fakta.
  Knäcka ? ingen tävling om vem som ska knäcka vem utan här har vi en man som kommit med fakta och bevis som man ska ta till sig och se vad som är realistiskt eller inte. vad är det som är lögner enligt dig och vad vill han utav detta ? Min man ?

 13. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  Om en lögnare och hans anhängare kommer med argument, och man knäcker dessa, då är det en tävling. Ju fler han lurar, desto fler måste vi diskutera med och visa sanningen. Hans bevis och hans fakta har som sagt knäckts. Sen att du inte vill förstå eller kan förstå är din ensak och du kommer stå till svars för det. Japp dina barns far? Är han också en av ansar?
  Lögnerna är ex testametnet, det motbevisades. Haditherna som de tog ur sitt sammanhang, och hadither som säger klart och tydligt att vi har 12 imamer inte 13 inte 24.
  Att han är masoom, lol bara det är skrämmande

 14. F
  F 26 februari 2012

  jag ser det inte som ngn tävling med du får se det som du vill, och om han är en lögnare så kommer Gud att visa sanningen så du behöver inte oroa dig för det. ja då alla vi kommer stå försvars för våra handlingar.
  Jag vet inte om han tror eller ej jag har gjort mitt sen om han engagerar sig och söker fakta eller struntar i det och lever för nuet är det upp till honom, men vad har han med saken att göra ? du tror väl inte att jag blundar och går efter vad han tror? då skulle jag ha gått efter den marje3 jag följde.
  Han har inte kommit med ngn nytt utan allt han har kommit med har alltid funnits i våra böcker men samtidigt har vi inte hört talas om det för mig så va det Det som va skrämmande.

 15. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  För att det finns 100 000 tals av hadither, och vissa är så löjliga att vi shiiter inte ens vill kännas vid dem..vår främsta bok, al Kafi, har 58% falska hadither..Har du ens läst shia böcker om al Mehdi a.s????
  Jag vill veta hur du blev i lurad det här? Vem bekantade dig med de här lögnarna?

 16. F
  F 26 februari 2012

  Men om det han har kommit med är lögner och det är så lätt att motbevisa det han har kommit med varför gör ingen av de lärda enligt dig då ngt och motbevisar det med tanke på att han har uppmanat alla som tror sig kunna motbevisa att göra det varför har ingen tagit initiativet ? Är inte det deras uppgift ?? eller är de upptagna med ngt viktigare kanske att samla khums pengar och köpa sig hus och palats i london bla ?

 17. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  Lol så sistani lever i palats? fatma, wallahi du är inte smart. Säg mig, hur blir man marja? Har du ens forskat i det?

 18. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  Jag beklagar att du lämnar shia islam och jag beklagar att du följer en dajjal, men alla väljer vi själva vår väg.

 19. F
  F 26 februari 2012

  sluta dra slutsatser jag har aldrig och kommer aldrig lämna shia Islam men att du ser det så är det upp till dig. Jag hoppas du har rätt från hela hjärtat men man ska gå efter det man tror på och jag tror på honom sen att dus er mig som rutten och naiv och saknar vetenskap är det en annan femma.

 20. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2012

  Det är vad hans lärjungar sagt, de är inte shia eller sunni lol 😉
  Marjaia är del av shia islam..vi är usoolis..det du följer är en ny version av akhbarism. Finns inga belägg för att han är den han utmålar sig till att vara…inte en enda hadith eller bevis

 21. Rasul
  Rasul 26 februari 2012

  Ahmad Al Hassan ( lanatullahi aleyh ) är 100% Dajjal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *