Press "Enter" to skip to content

Där satt hon…3-2-2012

Där sitter hon, i sin självvalda bur, tittandes ut genom fönstret. Tänkandes på gamla tider, tänkandes på honom. Kör han förbi idag? Körde han förbi igår? Men även nu kan hon inte förstå, att hennes lögner och svek, var de som fick honom att sluta köra förbi..Vi förstör alltid för oss själva…och får leva med konsekvenserna

Rätt kul, jag hade skägg som var runt 4 veckor gammalt..ingen såg åt mitt håll nu till helgen var jag tvungen att ta bort allt och jag ser 20 år yngre ut 😛 weeee

Jag gick ner i vikt lite..och första jag gör är börja äta godis och äta choklad och dricka läsk…smart?

Resan direkt till bagdad genom Kairo, skulle kosta 4500, men i och med det som sker nu där borta, fick min resekamrta ångest..jag lovar jag är alltid den som har problem med folk so ska med på resor..personen ifråga vill nu åka med det som kostar 2000 kr extra lol

14 Comments

 1. :)
  :) 03 februari 2012

  Tycker du ska tänka på det här:

  (وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ…)

 2. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  hahah så sant

 3. :)
  :) 03 februari 2012

  Lät så dumt men jag menade första stycket då :p

 4. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  haha ja men jag vet den ayah har jag haft på tanakrna ofta

 5. Hon där..
  Hon där.. 03 februari 2012

  Jag skriver för jag läste din blogg av en person som sa att du skrev om hur jag ä r en lögnare , antar att detta va till mig… därför väljer jag att kommentera o jag vet att du måste tillåta det i början innan du lägger ut den å jag vet att du inte kommer lägga ut ..för efterallt jag känner dig o vet att du inte tåler kritik.
  Du skrev självvalde bur och lögner var nog de jag fick den lilla paniken ifrån o väljer att skriva. Tror att det borde räcka nu med att kalla mig lögnare för båda du o jag vet att vi va lika ärliga ..inge har slagit dig i handen o sagt att du ska va med mig om du inte trivdes söta B o för de med buren så tror jag att du har de hela fel.. kommer nog förvåna dig men jag trivs rätt så bra. Trivs inte för att du inte finns i mitt liv men utan för jag vet att båda två kommer kunna se vår väg ordentligt nu..erkänn att man har haft nått på gång i 8 är o ändå inte blivit nått måste efterallt betyda nånting. Det man inte vet skadar inte en. Fast man vet ju ändå, magkänslan brukar sällan ljuga. Det är de få gångerna jag struntat i min magkänsla som de har gått åt helvete. Man känner ju på sig saker. Den är pålitlig och jag tror det r du som har lärt mig att lyssna å den. Du brukade alltid säga till mig att vi ska hålla saker för oss själva o så går du in här skriver allt o i din privata blogg men det är okej har blivit van vid det..men gillar inte när andra ringer mig o säger att du skriver dåliga saker om mig för jag säger ingenting om dig alls när folk frågar.
  B sista tiden märkte jag att allt handlade om Sex… vår sista träff där du tjatade mina öron om hur kåt du var å hur o vart du ville ta mig!!..ärligt hur tror du att det skulle få känna mej när du bara pratar om det… vårt ”förhållande” va byggt nästan på de till sist och bland mycke andra grejer som inte verkade passa ihop med varandra.. vill helst inte gå in på det just nu vill inte förklara allt till dig för jag tycker det är onödigt o lär inte hjälpa mer..men en sak ska du veta varken du eller jag är olyckliga just nu och sluta med att kalla mig svikare o lögnare bara för jag va ärlig.. passar inte dedär med varandra. Lycka till o jag bryr mig visst om dig oavsett hur vi har hamna med varandra. Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra så snälla låt mig va o ta ut mig ifrån ditt liv. Bye

 6. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  Suck.
  1 Inte jag som är hatad av allt och alla i din omgivning, för att du brukade snacka skit om mig. Jag skrev en dikt för jag fick höra att de ser dig sitta och titta på alla bilar utanför din salong, och lögnare är du eftersom du ville gifta dig och när jag sa till dig det är ingen lek det är allvar och talade med min familj om det, så var du på, sen var du inte på sen var du på..samma dag du ändrade dig, hade du skojat om att inte gfira dig, dagarna innan hade du talat om giftermål och planer osv..du måste inte vara ett geni för att inse att det där är lögn om man säger en sak och ändrar sig sen eller spelar dum om det.

  2. Jag skriver inte dåliga saker om dig, jag skriver om människor överlag, om du tar åt dig är det ditt problem. Att kalla en lögnare för lögnare, är inget fel med 🙂 jag sa tilld ig du var en lögnare, på msn och förklarade klart och tydligt varför. Att du nu säger jag skriver dåliga saker om dig och att även dina vänner i din omgivning vet om att det handlar om dig, betyder väl att det jag skrev är sant? Varför ta åt dig? Skrev jag ditt namn? Skrev jag ut dina uppgifter?
  3. Aya baya lille vän, du verkar ha glömt att det var du som ville ha sex och jag vägrade? Har duglömt att jag sa jag vill vänta till vårt bröllop? Jag sa till dig att jag inte kan hålla mig längre för jag hållit mig i många år för din skull och att jag inte kan låta bli att tänka på dig och att jag inte låta bli att tänka på de sakerna och vill ha det i giftermålet innan vi gör fler dumma saker. Det är skillnad 🙂

  4. Jag har inte tagit in dig i mitt liv, jag var den som kickade ut skiten ur mitt liv 😉 ingen tvingar dig läsa min blogg och kollar jag upp din ip adress kommer jag nog hitta dig läsandes min blogg, i flera dagar utan att jag skrivit om dig. Så fler lögner?

  5. Jag vet att jag altlid tagit skit på mig pga dig men det får räcka 😉 Du är en lögnare, som bad mig vänta tills ditt prov, sen tills provet var slut tills ashura sen efter ashura sifr sedan efter sufr var det vänta lite till och lite till och lite till..varöfr förhala saker och ting? OM du är osäker på saker odch ting sluta., Dina ord var sanna, du är en dålig tjej som ska till helvetet och du förvånades över att jga lät dig komma undan med din alkohol och mmed dina killar.

  ps: att ta upp privata saker och tro att jag inte postar dem eller inte svarar på dem, visar hur lite du känner mig 😉 tiden när jag lät dig komma undan med det är över, vill du fortsätta den här leken, be my guest. Stoppa upp att du eller jag bryr mig om varandra, vi vet vem som var med andra killar och vem som svek och vem som bedrog och vem som ljög och vem som lurades och vem som drog sig undan. Du kom in i mitt liv när jag hade tagit ur dig för länge sedan och nu spelar du tuff på min bekostnad? Tog jag kontakt med dig? Det är du som gång på gång säger du kan inte leva utan mig och planerade vår framtid lol..så spela tuff inför dina vänner, inte inför mig 😉

 7. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  4 gånger har du varit inne på min blogg, och du säger att nån ringde och berättade jag talade skit om dig? Jag säger dig i ditt ansikte du är en lögnare och en svikare och det har jag sagt innan. Ditt namn i min mobil var svikare tills du ändrade det. Du leker med mina och andras känslor, jag vet inte varför eller vad du får ut av det men det är bara mig du sårat gång på gång.
  Jag ville skapa mig ett liv med idg även efter det jag fått reda på om dig och även efter alla dina fel. Att du drar dig undan handlar om din fruktan för shia, hur du ser ner på oss som om vi är dina undersåtar lol..hur du ifrågasatte vår sorg över Profetens familj. Din fruktan handlar om att du nu inte får dricka. Gå och kom inte tillbaka, jag kickade ut dig men wallahi jag kör inte förbi din salong. Du är lika betydelsefull för mig som andra lögnare före dig
  Du vill knäcka mig med snacket om sex? Lol..bättre kan du 😉 gå sup och var ute till 7 och sedan kom och säg B, jag får inte vara ute med dig 1-2 timmar.-Lögnare är du och lögnare förblir du. Jag gav dig för mkt luft och brydde mig för mkt om dig och utan mig hade du varit samma sämre därhän mitt fel att jag brydde mig om dig 😉 så passa din tunga, och låt mig och min blogg vara ifred 🙂 och håll dig till dina Salahs och dina andra killar 😉 de vet ditt värde bättre än mig

 8. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  Lika ärliga? lol Samma dag sa du du ville gifta dig och att min mor ska komma fram. Sen på kvällen ändrar du dig efter att vi hade en kul fika? Alltså vart får du att du ens är i närheten av min ärlighet?

 9. Bahlool
  Bahlool 03 februari 2012

  Din magkänsla? Lol inte den som säger att jag hade tjejer? Den som du gång på gång hittade för att skapa problem? Den som gång på gång fick dig att ge ut ditt nr och din msn och din fb till äckliga hor killar?? Gå göm din fb och dina brev till killar och tillbaka och tala om magkänsla..jag gav dig allt, mitt hjärta, min familj och mina innersta tankar och du trampade på allt.
  MÅnga har jag mött som lurat och svikit men Wallahi ingen tar priset mer än dig. Du menar att din magkänsla som gång på gång ljugit för dig, med såna som Yakob som du ville gifta dig med efter 2 månader eller med såna som Yashar, är sann? HAHHA säger jag bara..din magkänsla kommer visa sig sen när du ruttnar och tänker på hur illa du behandlat den ende killen som även efter alla dina lögner, ändå litade på dig och värdesatte dig mera än sig själv.
  Nu har du min tillåtelse att försvinna från mitt liv igen, jag varnade dig på msn, kom inte i närheten av mig och jag menar det.

 10. Hon där..
  Hon där.. 04 februari 2012

  Jepps jag är förvånad för jag trodde verkligen inte att du tänkte skriva ut de jag skrev..trodde de skulle vara mellan oss..skrev ju de.
  Wow förlåt mig..jag kommer inte vara som dig B,kommer inte gå in på dina fel för det är fel att göra så efter all dem åren..du är 35 år o borde veta att de du gör nu är fel. Lite röd om kinderna för att jag inte såg igenom falskheten, men wtf. Alla har väl någon dålig sida. Min är att jag inte direkt ser baktankarna av folks handlingar. Va nöjd du lyckades. Hej

 11. Bahlool
  Bahlool 04 februari 2012

  Nope jag trodde du ville jag skulle skriva ut det och att jag inte skulle våga…Lol jag falsk? Du ska inte tala :=) jag är ärlig med mina fel och brister och jag är ärlig med dina fel och brister, du ville jag skulle ta upp det här i en diskussion här när min lilla dikt var oskyldig. Falskhet kan du behålla för dig själv och allt runt omkring dig handlar om baktankar..du har mött äckliga killar som utnyttjat och lurat dig och du lurat dem och du tror att du kunde köra samma stil med mig. Jag är inte typen som du eller nån annan kan anklaga för lögn eller svek, så ni hittar på saker och ting. Jag är ärlig mot dig om mina synder och brister och berättade om dem för dig. Jag var rlig om min ekonomi mina problem och mitt liv och jag var ärlig om hur jag svikit folk när du kan komma och tala om för ig att nån annan är sådan mot dig, då kan du tala. _Frågan är vad var dina baktankar att i månader dra ut på det här? När vi än bråkade så tog du upp att vi ju var nära giftermål. Du är en lögnare, av värsta sorten och du startade det här och trodde att jag skulle hålla käften som jag alltid gjort. tough luck, det gjorde jag inte.
  Så ring din vän som läser min blogg och säg till henne att inte göra det igen 😉
  Gå falske fan, jag bad dig dra dit pepparn växer 1 år sedan och 1 vecka sedan och gör det nu igen. Vill inte ha dig i mitt liv vill inte se dig, vill inte höra av dig.

 12. Bahlool
  Bahlool 04 februari 2012

  Jag hade baktankar? Ja att jag skulle gifta mig med dig efter alla åren då du velat gifta dig med mig. ja att jag sa nej till alla som raggade på mig och gav dig min fb och mitt liv du har rätt det är baktankar..låt oss se du gav mig inte din fb där fanns ingen baktanke? Du drog ut på giftermålet, var ingen baktanke? Du snackade skit om mig till släkt och vänner, ingen baktanke? Du ville bara träffas när jag jobbade och du inte hade nån annan, baktanke? Du ljög om cigg och alkohol, ingen baktanke? lol..walli ro7a bedoon raj3a

 13. Hon där..
  Hon där.. 04 februari 2012

  Andas B.. du kommer få exakt som du vill, borde räcka nu för du har skrivit föööör mycket. Ha det

 14. Bahlool
  Bahlool 04 februari 2012

  Jag andas och mår bra när skit folk försvinner ur mitt liv. Äcklas av era allihopa, lögnare, svikare och bedragare. Ila Jahannam weyakum kullkom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *