Press "Enter" to skip to content

Hoten haglar 22-1-2012

En äcklig wahabi nästlade sig in som vän på fb, och plötsligt ser jag det här på min fb:

 • hhhhhhh…… walla ni är ett stort skämt ! Bahlool abu 3er du är jude manen !!! varför påstår du att du är shia för ? hhhhhh

  för 5 timmar sedan · 
 • salafi eller wahabi som ni kallar dom, har koll på er !! judeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • hhhhhhhhhh….. vara rädd om dig !!!!!!!! det är allt jag säger ….!!!!

   för 2 timmar sedan · 
  • jag är ingen wahabi och jag känner inte ens dig, jag vet bara vem du är ! men det finns andra som känner dig väl, och som sagt din jude, dom har koll på dig.

   för 2 timmar sedan · 
  • en sak ska du veta, en av mina bästa kompisar är jude och jag har absolut ingenting mot judar !!!! Allt jag ville säga till dig är att det finns folk som övervakar dig och håller ögonen på dig ! jag är en vän mer än fiende din dumma jävel, vad rädd om dig !!!!!! 😉

   Jag säger till alla som läser det här, jag skiter fullständigt i era hot, jag är shiat Ali, jag har förlorat 3 morbröder till era as kulor, jag har kusiner och nästkusiner som gett sitt liv mot Saddam och mot wahabiterna. Jag har vänner som dött i Pakistan och i Irak pga er..snälla rara, om det är nåt jag inte är, är att frukta er. Bajs på er och på er kult 😉

2 Comments

 1. InServiceOfHaqq
  InServiceOfHaqq 23 januari 2012

  haha Mouhammad Karim din wahhabitiska pest, mest avskyvärd i Allahs (swt) syn. attackerar du Bahlool samtidigt som han sprider fatima Zahra (as) madhab? Bär du på ingen skam din ibn zina?! som imamerna (saws) förbannade under sin livstid otaliga gånger. khawarij, mer Najjis än en kalb! som imam jafar al sadiq (as) kallade er, de som har fientlighet mot ahlel bayt (as)

  Men då svarar du din najdi najis förmodligen att du älskar ahlel bayt, men det måste du ju självfallet, för profeten (saws) konstaterade att ingen i hans ummah kan påstå att de hatar aale muhammad (saws), för då hade de förklarats kafir, däremot hatar de våra shiiter, och att hata dem är att hata ahlel bayt.

  Alltså, din ignoranta helvetesinneboende, förbered dig på att möta din Herre med skam, för när al Qaeem (as) av aale muhammad (saws) återuppstår, är du och din satans kult dömda.

  Du OCH Vi och alla era “lärda” vet om bakom stängda dörrar, att din statligt sponsrade skitmadhab från Muawiyah (la)inte har någonting med Islam att göra, och att Ahlel Bayt (as) är de sanna awliullah, och att dina 3 kalifer delar rum med iblees i elden, och att Ameer Al Momineen (as), är profetens (saws) bror och efterträdare och hans fiender är Satans gullungar.

  Förbered dig för elden vars bränsle är wahhabiter som du!.

 2. Bahlool
  Bahlool 23 januari 2012

  hahaha tack In service 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *