Press "Enter" to skip to content

Judiska församlingar får extra skydd

Judiska församlingar får extra skydd – DN.SE.

Staten ska satsa nästan 4 miljoner kronor på att skydda judarna i Sverige. Jättebra, tycker jag, då deras synagoger och deras möten är hotade men vilken annan grupp är mera hotade än judarna? Har synagoger bränts ner till marken? Har inte moskéer beskjutits, och bränts ner till marken? Har man inte hotat muslimerna och piskat upp en stämning där man som muslim känner sig idag hotad?

Så visst, ge pengar till att skydda judarna, men glöm inte bort muslimerna, som är mera hotade.

53 Comments

 1. Shi'at Ali
  Shi'at Ali 20 januari 2012

  Vi shia är intelligenta, tack vare Profeten Mohammed PBUH och Ahlul al-Bayt.

 2. Klartexten
  Klartexten 30 januari 2012

  Zulgarnain: Som jag skrev, vi bör inte kriga i muslimska länder. Invasionen av Irak var helt fel! Invasionen av Afghanistan var rätt, för USA jagade dom som planerade 911. Däremot är det vansinne att stanna kvar i många år, för dom kan aldrig vinna kriget! Det blir bara ett nytt Vietnam. Talibanerna har alldeles för stort folkligt stöd (dock inte majoritet), så frivilliga kommer dom aldrig att lida brist på.

  Sen anser jag inte att vi skall köra ut dom muslimer som bor i Sverige. De flesta är faktiskt bra (tror jag). Det enda jag begär är att det inte kommer in FLER!

  Dvs massinvandringen måste upphöra! Det är ju inte vårt fel att muslimska länder är fattiga och har så mycket problem. Jag menar att islam skapar fel prioriteringar för ett land, där resultatet blir dålig ekonomisk utveckling. Så ser det ju ut i alla de länder som inte hittat olja.

  Jag förstår att flera av er kommer från Iran. Vad skulle ni tycka om miljoner kristna vällde in i landet och krävde anpassning tilll kristna seder? Skulle du bli orolig ifall miljoner flyttade in varje år? Om inte, varför inte?

  Så länge vi krigar i muslimska länder så har dessa länder något att skylla på. Men där vi inte krigar, varför är dom så fattiga?Varför saknar dessa länder vår välfärd? Varför vill så många muslimer flytta till kristna länder på andra sidan jordklotet? Vi är inte precis grannländer!

  Jag anser att varken Iran eller Turkiet kan mäta sig vetenskapligt med något hyfsat västland, som England, USA, Tyskland etc.

  Sen tycker jag det är väldigt fint av Bahlool att ta debatten trots att han blir utskälld (precis som jag blir på min blogg). Men inget utvecklar mig så mycket som att debattera med mina meningsmotståndare. Inget slipar tänkandet så bra!

  Alltför många bloggare är dumma och fega.Särskilt vänsterbloggare, där jag är portad överallt. Eller så portas jag efter första inlägget eftersom jag tenderar att skriva klartext. Dom inser inte värdet att ta den svåra debatten, att plågas över att försöka komma med vettiga argument. Det är en fin skola! Jag uppfattar Bahlool som smartare än dom flesta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *