Press "Enter" to skip to content

Lagens absurditeter

Två månader för dödskrock i fyllan – DN.SE.

Vet inte om det är lagen det är fel på eller de som utför rättsskipningen i Sveriges domstolar. Man har lätt för att klaga på hemska och hårda ”muslimska” lagar, men det här är helt åt skogen. En 20 åring kör i 150 km i timmen, smsar och även talar om för dem han smsar att han ska begå självmord. Han kör rattfull, men istället för att dö, krockar han med en stackare i 50 års åldern, den äldre herren dör.

Domstolen dömer den unge killen till 2 månaders fängelse. Den dödades liv var inte värt mera. Den dödades släktingar, vänner och bekanta, som får leva med saknaden för resten av sina liv, de får ett livslångt straff. Heja Sverige! Låt oss belöna rattfylleristerna!!

 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *