Press "Enter" to skip to content

Ännu ett massmord på shiiter i Irak

Minst 20 pilgrimer dödade i Irak – DN.SE.

Än en gång har terrorister tagit till våld för att mörda oskyldiga shiamuslimer, som satt på en buss och färdades genom ett sunnitiskt område i västra Irak. Terroristerna stoppade bussen som shiiterna färdades i och sköt då ihjäl dem man fick reda på var shiamuslimer.

 

5 Comments

 1. Hanna Bard
  Hanna Bard 13 september 2011

  Salaam Alaikum,
  Ja, tragiskt att det hände. Jag läser islamologi nu i Lund och håller för en gångs skull med dig. Såg att du skrivit detta http://fatimajohansson.se/2010/march/haram-att-bara-byxor.html på Fatimas blogg och tyckte det var bra att du skrev om wahhabismen. Tycker inte om när folk säger vad islam är och inte är och jag tror att Gud dömer oss och att inte vi ska det.

  Vet att vi definitivt inte har samma åsikter om diverse saker, bla. Mellanösternkonflikten, men tycker att det är bra att du tar upp extrema åsikter diverse muslimer har och inte kallar det för islam (även om de anser att det är islam!).

  Ha det bra.

  Hanna, 23

 2. Bahlool
  Bahlool 13 september 2011

  wsalam hanna, japp jag minns våra diskussionerända sedan lunarstorm tiden om israel 😉

 3. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 september 2011

  😀

  Ja, och om Harakat al-Muqawamah al-Islamiyya hahah

 4. sillen
  sillen 16 september 2011

  Shiit ner dig och åk hem till Irak ditt kronmongo!

 5. Bahlool
  Bahlool 16 september 2011

  oh min favoritpsykopat är här igen..skulle inte du träffa img och göra bla bla med mig? din pussy 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *