Press "Enter" to skip to content

Europas kamp mot demokratin

När Iran skakades av de grönas våldsamma demonstrationer, så valde staten att stänga ner internet och att inskränka mobiltrafiken, för att bråkstakarna inte kunde organisera sig. Då gick det ett ramaskri  genom Europas skog av liberaler och demokrater. Sverige var ett av de länder som skrek högst.

Nu läser jag att Storbritannien och USA både stoppat och planerar att stoppa mobiltrafiken och internet, för att stoppa sina befolkningar från att uttrycka sig negativt mot statens politik. Något helt normalt, ingen klagar, eller bara ett fåtal. Man menar att det här är rätt för dessa massor är en fara för ordningen på precis samma sätt som i Iran.

Varför är det okej att klaga på Iran och deras försök att stoppa bråkstakarna men att Sverige och Europa är tysta inför sina allierades och vänners kamp mot de demokratiska friheterna? Jag vill ha friheten att smsa och ringa mina åsiktsfränder och då ska staten inte blanda sig i och försöka inskränka på våra friheter.

Hyckleriet finner inga gränser

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *