Press "Enter" to skip to content

Blyg liten flicka kastades ut från ett tåg – av SJ

Som om vi inte har tillräckligt med pedofiler och barnamördare i världen, nu bestämde SJ sig för att hjälpa till. En liten blyg flicka på 11 år, väntade på sin syster som var på toaletten och som då hade tagit med sig biljetterna, när en konduktör kom förbi för att kontrollera biljetterna.

Konduktören tyckte att flickan var dålig på svenska och blyg, och när han inte fick se biljetten (som var på toaletten) då valde han att slänga ut den lilla flickan.  Hoppas bara inget hänt flickan, för polisen har letat i timmar. Att hon är dålig på svenska och rätt blyg,, gör inte saken bättre.

One Comment

  1. B. Korkad
    B. Korkad 25 november 2011

    Du var mej en korkad typ. Hur kan du slänga in en sådan här kommentar ut att ha någon som helst koll på vad du snackar om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *