Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Al Mokhtar – Del 40 Slutet

Älskar denna serie!!!

Ya Nasaraate al Hussain.

Kritik:

En underbar serie. Al Mukhtar har i århundraden fått utstå mycket kritik och har i det närmaste kafirförklarats. Hans fiender menar att han utropade sig till Profet. I vissa böcker hävdas att han menade sig tala med Gabriel.

Man har skapat en myt där det sägs att han skapade en ny religion, att han var en lögnare och en kafir, en man som var ohederlig. Dock ibland allt virrvarr av myter och lögner om al Mukhtar, hittar man sanningen – Hans kärlek för Ahlul Bayt. Hans kärlek för Ali. Hans kärlek för al Hussain. På frågan vad hans son kommer få ärva, sa han hans största gods, hans heligaste arv, det är kärleken för Ali.

Idag rinner tårarna.

 

Credits

4 kommentarer

  1. Zheng Zhe 31 juli 2011

    ^^

  2. Baqer Alasadi 01 augusti 2011

    :´(

  3. Bahlool 01 augusti 2011

    Jag grät wallahi habibi..vilket öde..och än en gång svek de shiiter, som skulle vara ståndaktiga..suck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *