Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bush och en Irakier

En irakier går fram till president Bush och frågar: ””Min son tittar alltid på TV-showen Star Trek, och i den finns ryssar, svarta, asiater… till och med utomjordingar. Men aldrig några araber. Min son är mycket upprörd, och kan inte förstå varför det inte finns några araber i Star Trek.”

President Bush ler, lutar sig närmare irakiern och viskar: ”Det är för att Star Trek utspelar sig i framtiden.”

5 kommentarer

 1. z 15 juli 2011

  Fyfan!!!! haha så tragiskt att jag verkligen skrattar just nu

 2. Zeinab jaber 15 juli 2011

  ibland är dina skämt underbara.. men bara ibland

 3. Bahlool 15 juli 2011

  hahahaha liar !! always always

 4. Zeinab jaber 15 juli 2011

  ne inte always. nu ska jag sova eller nåt av min tråkighet. gå och lägg dig internet förstör din hjärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *