Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Al Mokhtar – Del 36

Kiyans död…Den shiitiska regeringen och dess ledare Mokhar får se sina stora förkämpar dödas en efter en. Jag kan inte annat än se liknande händelser i dagens politiska värld, där vissa shiiter (irakiska partier) sviker de ideal som Ahlul Bayt skapade, levde efter och dog för. Samtidigt ser man de sanna förkämparna, Hizbollah och Iran, bli allt hårdare trängda av fiendens krafter.

Muslim Pride – Shia Might.

 

2 kommentarer

  1. zulqarnain 12 juli 2011

    Akhi
    Shahid Ibrahim Hemmat sa innan han blev martyr” om man slåss för rättvisa så kan man endast segra eftersom blir man dödad så har man dött för guds rättvisa och man blir martyr och segrar man och överlever så har man segrat när man slogs för guds rättvisa”
    Så antingen uplånar dem Hizbollah och Iran och vi är fortfarande segrareh eller så besegrar vi dem och då är vi fortfarande segrare! There is no defeat

  2. Bahlool 12 juli 2011

    hahaha så jävla bra sagt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *