Press "Enter" to skip to content

Demokratins vagga har blivit förtryckets vagga

Grekland stoppade båt mot Gaza – DN.SE.

Nu ställer sig Grekland på Israels sida, när de stoppar båtar som deltar i Ship to Gaza flottillen. Vi talar om demokratins vagga, som ställer sig på förtryckarnas vagga, de som har ekonomiska problem, ett folk som är i uppror, borde inte bry sig om vad terroristälskande länder som Israel har att säga.

Gaza lider. Gaza är inte uppbyggt och gazaborna är i händerna på Israels godtycke. Det gäller att hjälpa dem.

När kommunisterna införde blockad mot Berlin efter andra världskriget, då sa man inte, låt dem vara, vi ska hjälpa blockaden. Tvärtom. USA började en av historiens största hjälpsändningar. I över 1 år, höll USA på att flyga flygplan över Berlin och kasta ner förnödenheter, förnödenheter som räddade Berlin undan att bli del i det kommunistiska blocket.

Har väst glömt bort vilka som är brottslingarna och vilka som lider under förtrycket? Gång på gång får jag höra dumma svenskar som säger att man skjuter raketer från Gaza. Ingen nämner att det är ett fåtal raketer som skjuts, att Israel dagligen mördar eller angriper folk att det är olagligt att stoppa förnödenheter till ett svältande område vars befolkning inte får leva sina liv i fred.

One Comment

  1. Zheng He
    Zheng He 05 juli 2011

    Ställer sig bakom Israel? MANNEN DE ÄGER ISRAEL IN OCH UT 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *