Press "Enter" to skip to content

Den absurda wahabismen – 8 årig självmordsbombare

Flicka ofrivillig bombare i Afghanistan – DN.SE.

Talibanerna, Deobandis, som är nära besläktade med wahabiterna, har kommit på en ny finurlig ploj för att sprida död och förödelse – man gav en väska fylld med sprängmedel till en 8 årig flicka och bad henne överlämna väskan till polisen. När flickan närmade sig poliserna, sprängdes hon och hennes väska upp.

Man har även visat upp barn som är 13 år gamla och som lurades tro att de kunde gå begå självmordsattacker och överleva.

Dessa wahabiter och talibaner verkar ha glömt några passager i Koranen som säger – Den som dödar en oskyldig människa är som en som mördat ett helt oskyldigt folk. En ofrivillig 8 årig “självmordskandidat” är så lågt som det bara går att gå.

 

6 Comments

 1. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 27 juni 2011

  För det första är det inte afghanerna son bör skämmas för efterblivenhet, utan islam arabiska satans lögner bakom JIHAD där Gud inte änns är medveten om saken, Guds vilja för människor är utveckling och filosofi och inte en efterbliven islam som ljuger en massa om Gud och inte en islam som är den första rasistiska religionen på jorden som endast tillåter sig själv utan medmänsklighet med respekt för Abrahamoska religioner, islam var bara inget religion mer än det var en arabisk nazistisk religion som erövrade en massa andra riken förutom Kurdiska folket, vi kurder har alldrig accepterad arabism i vårt land, arabism betyder inget ras är värld mer än islams arabiska apråk, kultur och ras, kurder vill varken assimilera sig till araber eller på något sätt acceptera arabisk nation eller kultur över en blod som tillhör utanför arabvärlden. Ni araber gillar visst att skäma ut ariska folk runt Iran till Afghanistan, men dagen når sig fram där iraniska foöl en dag kommer i krig med araberna, det blir antingen slut på iranier eller araber då vi kurder alldrig accepterar fred, vi får då atombombisera arabvärlden dagen då Iran och dess granländer befrias från onda islamiska rike som med lögner anpassar sig till Gud, islam använder en massa detaljer runt en grund, men samtidigt mennas åt ena sidan gott för folk som inte är muslimer och ont för folk som är muslimer, det finns två sidor, den ena sidan dyker satan upp när man som muslim vägrar islan grund sätt att tänka! Jag själv var sunni muslim, men jag ger upp att vara muslim och har många gånger spottat på qurhan och sagt att den förtjänar begravning och brinna under jorden. Islam = satans religion!!!!!! Islam skall bekämpas!!! Islam är ett brott mot Abrahams regler, Abraham var inte muslim! Guds religion idag är vetenskap, läkar utbildade till kirurger och utveckling av mänsklighet för varje land som vill försvara sin egen rike med civiliserad utvecklings system där läkarna är religionerna! Det fanns ingen islam som var knuten till Gud, utan en rasistisk prganisation som spred sig med lögner runt jorden!!!

 2. Zheng He
  Zheng He 28 juni 2011

  Den där kurden har verkligen seriösa problem!

  B aziz! Du behöver inte svara på ínlägget. majoriteten av kurder = folk som är vilsna. Det är tragiskt att vissa av dem håller på såhär. De kallar sig “arier” men i själva verket så ses dem som zigenare 2.0 av araber, Iranier, afghaner, turkar, av folk där i MÖ etc. De är ensamma i sin kamp mot egen stat då ingen av länderna som har de bor i vill ge bort den mark de har kämpat för, de måste följa lagarna som alla andra medborgare. Vissa av de går så långt att de går i samma sida som sionisterna/israel och skapar ostabilitet i regionerna. sedan när de blir slaktade de börjar gnälla som små barn!

 3. Zheng He (no sleep)
  Zheng He (no sleep) 28 juni 2011

  Den där kurden har verkligen seriösa problem!

  B aziz! Du behöver inte svara på ínlägget. majoriteten av kurder = folk som är vilsna. Det är tragiskt att vissa av dem håller på såhär. De kallar sig ”arier” men i själva verket så ses dem som zigenare 2.0 av araber, Iranier, afghaner, turkar, av folk där i MÖ etc. De är ensamma i sin kamp mot egen stat då ingen av länderna som har de bor i vill ge bort den mark de har kämpat för, de måste följa lagarna som alla andra medborgare. Vissa av de går så långt att de går i samma sida som sionisterna/israel och skapar ostabilitet i regionerna. sedan när de blir slaktade så börjar de gnälla som små barn! väldigt tragiskt!!

 4. bashar
  bashar 28 juni 2011

  Hahaha älskar kopplingen kurden drar mellan religion och läkare. Och det ska inte vara vilka läkare som helst. Nej de ska vara kirurger.

  Jag är ganska säker på att den här personen inte gått ut gymnasiet. Hans farsa har pumpat i han sen han varit liten att han ska bli läkare och kirurg, och tror att livet kretsar runt det. Vilken besvikelse då han inte kommer få bättre än IG i svenska och religion.

  Religionslärare: Definiera religion.
  Kurden: Läkare, kirurg, kurdistan!

  Du blir nog ingen läkare eller raketforksare.

  Kärlek till alla andra sköna kurder!

 5. Bahlool
  Bahlool 28 juni 2011

  haahhaah Bashar you rock!!

 6. ServantofHussayn
  ServantofHussayn 28 juni 2011

  “atombombisera”… I cried a little.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *