Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Saudiarabien + Israel = Sant

Islam Times – WikiLeaks exposes Saudi-Israeli ties.

Nyligen släppta Wikileaks dokument har än en gång bevisat samarbetet mellan Israel och den wahabitiska staten Saudiarabien, en stat som gjort det till sin slogan att anklaga sina ovänner i den muslimska världen för att vara judar eller anhängare av Israel.

Just ett specifikt möte avhandlas i de släppta dokumenten, ett möte mellan högtrankiga ledare för Israel och Saudiarabien där de diskuterade Syrien, Libanon och Iran och då det skedde 2009, då kan man fråga sig om det som vi ser sker i länder som Syrien då inte har något med det att göra?

Wikileaks bevisar även att Israel fruktar Irans ökande makt i regionen – en makt som ökar på grund av det stöd som Iran och Hizbollah får i sin kamp mot ockupanten Israel.

Wahabiterna har än en gång bevisat för oss att de är Islams fiender.

 

En kommentar

  1. Zheng Zhe 22 juni 2011

    Vilken människa som helst, med en klar fungerade hjärna kunde lista ut det för länge sedan! Bara de som inte är intresserade, blundar för sanningen eller smutsiga onda människor (anhängare) skulle förneka det!

    lägg upp denna video! Du vet? SD smutsiga landsförrädare och zionist anhängare brukar skylla på att invandrare kastar sten på poliser för skojs skull! Men i verkligheten handlar det om att samhället behandlar dem som skit och dem gör uppror! watch?v=LGDSfezh5mM

    SD kommer sälja ut Sverige till Israel, fast moderater och andra partier kommer sälja ut Sverige till den bäst betalande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *