Press "Enter" to skip to content

6 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 21 juni 2011

  Alltså hur kan man ha mage och komma och säga att shia muslimer är terrorister
  Vilken media kollar denna stjärna på?

 2. zeinab
  zeinab 21 juni 2011

  men Gud varför tror du att hezbollah inte hjälpt till inne i palestina för länge sen? Skulle palestina bli fritt från isreal så skulle palestinierna börja mörda shia-muslimer, som de gjort i libanon ett bra tag nu

 3. Carl Gösta
  Carl Gösta 21 juni 2011

  HHAHAHA Årets skämt! alltså B säg inte sunnis för att Wahabismen är sheytan religion och deras anhängare är inte muslimer. de är hjärntvättade, dumma idioter! För att vara en muslim måste man ha 1 människo hjärna, 2 rättfärdig kunskap, 3 ett gott hjärta! Man börjar med dessa 3 sen kan man bli kallad för muslim! Håller du inte med?

  ps det där med palestinerna alltså jag förstår inte mig själv! jag har ingeting med araber/palestinier att göra men jag försvarar dem så äckligt mycket att jag själv blir förvånad ibland! det är kanske min goda hjärta som kämpar för dem!

 4. Bahlool
  Bahlool 21 juni 2011

  du har inget hjärta…

 5. Sara
  Sara 21 juni 2011

  Vilken pantad brud..

 6. Bahlool
  Bahlool 21 juni 2011

  håller med sara 😛
  och jag tog då inte ins med resten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *