Press "Enter" to skip to content

Saudiarabien skickar lönnmördare för att mörda irakiska politiker och lärda

S. Arabia, US Send Death Squads to Kill Iraq’s Top Shiite Figures.

Nu har man funnit bevis och häktat ett antal terrorister som fått sina pengar från Saudiarabien. Dessa har belönats rikligt för att mörda shiitiska lärda och politiker och deras sunnitiska medarbetare och vänner.

Saudiarabien kommer aldrig sluta med sin terror, så länge som landet flyter på olja.

 

One Comment

  1. Carl Gösta
    Carl Gösta 21 juni 2011

    När oljan tar slut. När familjen al BAJS saud tappar makt. Ska jag börja min jakt efter dem. Dessa smutsiga vidriga odjur ska straffas för deras grymhet mot flera miljoner oskyldiga människor och att dem förstört det mesta av Islam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *